Találtam ma egy kutyát, mi a csudát csináljak vele?
engedd be a szobába, ahol te alszol...
légyszi, ne engedd ki, akkor egy napon belül másodszorra is utcára kerül :-( hatalmas trauma lenne neki
Mi is jártunk már így. Kb. egy hétig úgy tudtunk csak aludni, h a kezem az ágy mellett a földön a kutya hátán volt, mert ha elvettem a kezem, sírt. :( Egy hét után megszokta... aztán gazdit találtunk neki.
Ne engedd ki, ha már befogadtad, mert akkor te sem leszel különb attól, aki kirakta!
Sajnálom, de kiengedtem. A családom nem tudott aludni, a kutya sírt, rohangált, mindent levert, kaparta az ajtót. Lefeküdtem mellé, csinálhattam bármit, nem bírt megnyugodni. Egész este ott ült, ahol megtaláltam:( most reggel már nem volt ott, de biztos vagyok benne, hogy itt van valahol a környéken. Mindenhová feltette hirdetést, chip is van benne, természetesen nem működő telefonszámmal, a címről elköltöztek.
Mindent tudok a "gazdiról" de képtelen vagyok utolérni. Face-en megtaláltam, de nem olvassa a neki küldött levelet. Mondjuk kíváncsi lennék, hogy egy 13 éves kutya, aki Székesfehérváron él, hogy került Pestre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!