Hogy kell használni egy kutyapelenkát?
Figyelt kérdés
2009. szept. 22. 12:40
1/11 anonim válasza:
csak lekell teríteni oda ahová szeretnéd, hogy járjon a kutya. Mi is vettünk nem tudom kb: 3 csomaggal de baromira nem érte meg. Inkább viledát teszünk le van 5-6 db és leterítünk egyett és ha piszkos lesz kimossuk. Jobban megéri és ugyanazt a célt szolgálja.
2/11 anonim válasza:
Sehogy! A kutyát szobatisztaságra kell nevelni, nem pelenkára. Attól,hogy arra végzi a dolgát, még nem lesz szobatiszta. Ez a lusta embereknek való. Lehet több melóval jár szobatisztaságra nevelni, de mindenképp hasznosabb, és egészségesebb a kutyának is, meg a gazdájának is. Ha kell tanács, kérdezz nyugodtan, nekem van két stabilan szobatiszta kutyám, és megvan rá a megfelelő módszer. Ne sajnáld rá az időt, és az nem kerül pénzbe.
3/11 anonim válasza:
a kutya pelenkát nem a kutyára kell rakni hanem a földre szét teríteni (nem olyan mint a gyerekpelenka)csak azért mondom mert nekünk is arra piszkolt a kutyunk :)
4/11 anonim válasza:
előző vagyok. elnézést félreolvastam a válaszokat :D
5/11 anonim válasza:
Szerintem semmi probléma nincs a pelenka használatával, ha kölyökkutyáról beszélünk, még nem lehet levinni és a szobatisztaságra való előnevelését a pelus segítségével végezzük. A bejárat mellé helyezzük a földre, ha odapisil , akkor dícséret, ha nem akkor szidás. Utána, ha már levihető az eb, akkor pelenka elrak és megtanít, hogy most már a lenti fű a pisilőhely. Lent pisil dícséret mindig, ha fönt, akkor szidás.
6/11 anonim válasza:
Miért ne lehetne levinni? Nekem mindkét kutyám 8 hetesen került hozzám, egyből ment le..semmi baja nem lett,csak oda kell rá figyelni, ne egyen meg semmit, és ne kerüljön kontaktusba más állatokkal( amíg nincs meg az oltása).
7/11 anonim válasza:
ez már annyira szánalmas! Istenkém,de komolyan! tuti valami kis édibédi tündibündi kutyuskáról van szó! egyszerüen a lent pisilésre kell szoktatni az én kutyám 8 hetes korától már msá állatokkal is kapcsolatba lépett mert evidens h beteg kutyát nem fognak odaengedni egy másikhoz és a veszetséget elkapni nem egyszerű a városba! Mi már 9 hetesen szobatiszták voltunk,mindig jelzett de olykor sikerült bepisilni,mert nem tudta még tartani mi voltunk lassúak!
8/11 anonim válasza:
17:33
Igazad van, nálunk is voltak "balesetek" ,de aki lusta takarítani a kutyája után, az ne is tartson lakásban. A pelenkát is valami Paris Hilton féle lusta találhatta ki.
9/11 anonim válasza:
Én kutyapelenkát használok!
És a félreértések elkerülése érdekében elmondom, h nem lustaságból..és még szánalmas sem vagyok..hanem azért mert a kutyát 4 hónapos korában mentettem ki egy családtól..4hó kora előtt nem volt kint a kertben sem az utcán..és hiába avgyok vele kint egész nap akkor sem hajlandó kint intézni a dolgát...erről ennyit...na szánalmas vagyok..???HMM???
nem csak azért használhatják az emberek pelenkát mert lusták,hanem mert máshogy nem tdják megoldani!
Nézz magadba és utána mond,h lusta ember vagy esetleg szánalmas!!!!
10/11 anonim válasza:
utolsó nem rólad volt szó,de mert te ekkora ász vagy mindjárt aranyba öntöm lépteidet! Általásosságról volt szó,amiben vannak ám kivételek! a tiéd egy olyan eset! És ha nem mented a kutyát hanem megveszed és magadtól kell választanod akkor is a pelenkát választod?vagy esetleg megtanítod neki? ha a válaszod az h tanítod akkor most alaptalanul kaptad fel a vizet,mert a tiéd kényszer helyzet,ami teljesen más!!! és a kérdező nem hiszem h ebben a cipőben jár csak még egyenlőre nem konyit a kutyaneveléshez!!! nem gondolod???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!