Szerintetek ezek a hirdetések kamuk, vagy tényleg van olyan, aki így adja el a kutyáját?
Fekhelyet keresek a kutyámnak, és már a harmadik ehhez hasonló hirdetésbe futottam bele:
Ez csak provokáció? Vagy tényleg vannak ennyire hülye, nem törődő emberek, akik elektronikai cuccokra cserélik le kedvencünket?? A leírás is annyira banális, ilyen nem létezhet(ne)..
Én télen tűzifára cserélhető kutyákat láttam mindenhol ezeken a szar oldalakon.
Elég sok ilyen van,tehát sajnos igaz. Primitívség határtalan.
engem az is ledöbbentet,hogy 8 hónapos és csak 2 oltása van meg.. jó esetben 3-4-nek kéne lennie..
szegény kutya,sajnálom,hogy ilyen felelőtlen gazdákhoz került!
A gondolat is felháborít. Olyan mintha a gyerekemet cserélném el pl, mosógépre.
Adja el- ajándékozza el, de árucikkre cserélni, felháborít.
Még az Állatorvosi Kamara is tárgynak tekinti a kutyát.
jézusom ketrecben a kutyák :(
Kedves kérdező amiket te lenkeltél képeket egyértelműen látni hogy egy kissebségi családnál van az akutya nekik avérükben van acsere bere,a kutya számukra csak egy haszon állat és ha egy jó üzletet csinálnak szemrebbenés nélkűl megválnak tőle mert csak apénz fontos nekik :)
Gyá a ketreceshez az oké hogy a csivik kissebbek egy patkánynál de azért ketrecben tartani akkor is kutyák akármilyen apró kis akármik is.Azok a ketrecek amúgy is hörcsögöknek tengeri malacoknak valók:)
Én ezt találtam még.. Itt úgy írja, hogy bármi értelmes dologra cserélné, mintha a kutya nem lenne az :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!