Közterületen kötelező pórázra tenni a kutyát?
Hány, de hány feljelentést tennék szívem szerint...
Oké, elégítse ki mindenki a kutyája igényeit, de ne az én káromra. Húzzanak le a kutyások a járdáról be a fűbe, van ott hely bőven!!! El meg csak a futtatókon engedjék!!! Szerintem ezt nem olyan lehetetlen betartani. Ha nem tetszik irány a farm!
Talán azért zavar, kedves Diesel, mert sokszor jártam már úgy (amikor még csak kis mértékben féltem a kutyáktól), hogy oh, ott a póráz, ott a gazda, csak nem ugrik nekem. Aztán ha én nem ugrok el, akkor nekem jön...
És volt nem egy eset, amikor a póráz nélküli kutya rohant utánam ugatva, vicsorgatva a gazda meg csak állt. Hiába kértem, hogy fogja meg, csak tovább állt és hívogatta negédesen.
Mindig megelőlegeztem a bizalmat kutyának és gazdának egyaránt, de sokat csalódtam és nem tudok bízni bennük.
24N
Tényleg sok idióta gazda van, aki carik bele, hogy a kutyája másokat zavar...pl. tegnap kutyám dolgát intézte, aztán lefektettem, amíg felszedtem...egy kölyök, akivel máskor játszott az enyém, odarohant jó 50 méterről, ráugrott a kutyámra, aki morgással reagált erre...megfogtam a kutyát és irányba löktem...aztán visszajött...ismét elkaptam, mentem vele pár lépést és gazdihoz hajtottam. Gazdi szinte észre sem vette...
EZÉRT kellene tényleg vizsgához kötni a szabadon engedést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!