Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy 9-10 hónapos Amerikai...

Egy 9-10 hónapos Amerikai Staffordshire terrier-nek milyen tápot adnátok, főt kaja mellé?

Figyelt kérdés

Kiegészítőnek gondoltam mert mellé elég sokszor kap főt kaját is, van hogy csak azt, van hogy vegyesen, ha meg ép nem érünk rá főzni akkor csak tápot kap.

Eleinte Dog Chow juniort kapott, meg chapy-t is néha de abból nem sokat, mióta rájöttem hogy elég ratyi a minősége nem kapott.

Jelenleg Fressnapfs-os multifit junior maxit kap, most így visszaolvasva ezt is többen lehúztátok, mondjuk legalább nincs benne mesterséges színezék, meg ilyesmik.

Viszont most úgy döntöttem hogy erről is váltani szeretnék, valami jobbra.

Néztem ezeket a lazacos tápookat viszont ezek már nagyon drágák, 13.000Ft-ért van a taste of the wild-nak ebből 13kg-os, Josera 15kg-os 12E Ft, ezzel csak az a probléma hogy 16 ezerért veszek 30kg Dog Chow-t, ami nagyon nem mindegy.

Ezt néztem ki:

[link]

Régebben bárányosat kapott de az nagyon kicsi szemekből állt, sokszor nagyon meg se rágta csak nyelte még kisebb korában is, szóval ezt elvetettem.

Az eukanuba meg a hasonló tápokkal az a bajom hogy fele annyi kg-ot kapok szinte ugyanazért az árért.

Láttam sokszor azt írtátok hogy ez nem számít mert kevesebbet kell belőle adni, ez ok, de mint mondtam kap főt kaját is, amiről viszont nem szeretnék lemondani a táp javára.

Szóval ebben az esetben mit tudtok ajánlani nekem?

Egyáltalán kölyök tápot kellene még neki kapnia?

Köszönöm előre is mindenkinek az építő jellegű hsz-eket.

Még egy kérdés, milyen vitaminokat vennétek külön neki?

Ilyen csont és ízületi erősítő lehet nem ártana, mivel ha jól tudom a fajtának nem sok fajtabetegsége van de az ízületeikkel baj lehet.

2013. ápr. 8. 10:06
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Vagy esetleg Josera Festival?

Abban van zöld kagyló is meg minden, ez mennyire jó táp?

Vagy melyik lenne jobb egy amstaff-nak?

Vagy amíg nincs vele gond addig ne adjak neki semmi vitamint, meg ilyeneket?

2013. ápr. 10. 12:27
 12/13 anonim ***** válasza:
52%

Én a brit careval etettem, kifelyezetten olyannal (large) amiben van izületvédő, mégis adtam neki mellette zöldkagylót. Mivel gyorsan növö nagy fajta megbeszéltem a dokival mi legyen. Ő javasolta hogy kapja 2 éves koráig kúraszerűen a zöldkagylót is. Ez azt jelenti hogy egy doboz kb 3 hónapi elég , aztán 3 hónap szünet. Porcerősítőt tényleg ne adj mert csont deformitást okozhar a túl sok kalcium bevitel, más vitamín sem szükséges egy jó táp mellé. De zöldkagyló én biztosan adnék neki, de ezt neked kell eldönteni.

A joserát is sokan dicsérik, nekem nincs vele tapasztalatom.

2013. ápr. 10. 13:06
 13/13 anonim ***** válasza:
48%
8-as vagyok,nem mondtam,hogy a porcerősítő meg a zöldkagyló ugyanaz.Annyit mondtam,hogy porcerősítőre nincs szükség.Mellesleg amiket az állateledeles boltokban lehet kapni,bármiféle vitaminnak mondott pár száz ft-os vackok semmit nem érnek.Ha rendes vitamint/zöldkagylót/bármit..akarsz neki adni,akkor azt nem úszod meg a 700 Ft-os Panzi dolgokkal...Ezt a jelenlegi orvosunk mondta,és milyen igaza lett....:)
2013. ápr. 10. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!