Környéketeken melyik a legerterjettebb fajta?
Figyelt kérdés
Nállunk nagyon sok a magyar vizsla és a berni pásztor.De olyan sokan vannak hogy legalább minden 4-ik háznál vizsla van.Nállatok?2009. szept. 21. 19:07
1/9 anonim válasza:
Golden és labrador retriever. Nekem is goldim van.
2/9 anonim válasza:
Rotweiler, Beagle, Bolognese, nekem Labradorom van
3/9 anonim válasza:
Németjuhász és mixxei.
Kis fehér + szürke szobacirkálók.
4/9 anonim válasza:
Keverékek, német juhász, roti, westie, labrador, golden, mudi (hála nekem :D), bullmasztiff, tacskó, dog, komondor, vizsla. Keverék és német juhász van a legtöbb.
5/9 anonim válasza:
hát felénk van 2 bullterrier, 3pitbull, 1 stafford,számtalan yorki,westi,havense,3 juckrussel,1némat juhász,1 akita keverék,1 akita,mégtöbb pincsi,mopszok,és sok keverék,meg 2 angol bulldog jah és 1 skótjuhász és egy belgajuhász! asszem ennyi! de a legtöbb a yorki,meg a sok kis fehér papucsállatka:P:D:D
7/9 anonim válasza:
A pekingi palotakutya meg a westie. Minden második kutya ezekből a fajtákból van. De van pár vizsla meg németjuhász is :)
9/9 anonim válasza:
nálunk 10 kutyából 8 yorkie. kis utálatos dögök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!