Esőben is úgyan annyit sétáltok a kutyáitokkal, mint amikor száraz az idő?
Én lerövidítem a séták hosszát és többet foglalkozok szellemi lefárasztással bent a lakásban illetve bent labdázok velük..
2 kistestű kutya...
:D:D
mi kutyáink nem szeretnek esőben sétálni még a fűbe se akarnak bemenni:/ pedig esőbe hóba fagyban levisszük őket dehát nem szokták meg vagy nem tudom..azért gondolom nem szeretik az esőt..
így inkább rövidebbek a séták..
Az enyémek ha meglátják reggel hogy esik az eső akkor még a pisit is visszatartják... ,de ki nem mennek csak ha kidobom őket a kertbe.
Az meg hogy sétáljak velük esőbe teljesen esélytelen :D
Diesel, megnyugodtam,hogy nem csak a mi kutyáink nem bírják az esőt :D
viszont ezek szerint sokaknak a kutyája szereti :D
Én gyarló emberként kevesebbet járok velük. Ez azt jelenti, hogy ilyenkor úgy másfél óra séta van a megszokott 2-3 helyett.
Az idősebbik még a harmatos fűre se hajlandó rálépni, őt sokszor lehetetlen kilökdösni a lakásból még eü sétára is, bár ma pont rákényszerítettem egy kis mozgásra, persze a betonról nem volt hajlandó lelépni se. A másik mintha észre se venné, hogy víz van, ugyan úgy pörög ilyenkor is. De mivel ilyen sáros időben többnyire csak kettesben sétálgatunk, hamarabb le tudom fárasztani őt szellemileg és fizikailag. És otthon több munka, tanítás van ilyenkor.
Kistestű kutyám van, a havat imádja, mondjuk elég gyorsan ráfagy a szőrére. A hideg egyáltalán nem zavarja.
Az esőt viszont utálja, de nagyon:) Talán azért is, mert neki selymesebb a szőre, és nem tudja magáról lerázni a vizet, mint a legtöbb kutya. Szóval a napi 4 séta így is megvan, de ha nagyon esik, akkor csak 5 percet vagyunk lent. Ha csak kicsit esik, vagy szitál, akkor azért többet. Alapesetben olyan 3 órát sétálunk egy nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!