Melyik kutyanév döbbentett meg a legjobban? Mi volt a legfurább?
Figyelt kérdés
Én ismerek egy Artúr nevű szuka kutyust.2013. ápr. 5. 12:06
21/28 anonim válasza:
Fiú palotapincsinek: Gizmó, becézve Gizi
fiú keverék: Raffaelló
fiú vizsla: Döbrögi
22/28 50felett válasza:
Az én kutyámnak Zokni a neve Németjuhász, de van az utcánkban egy keverék,neki Műhely a neve.
23/28 anonim válasza:
Németjuci fiú keveréknek Kefír, mert a családfő Németo-ban dolgozik, és olyan nevet akartak adni a kutyusnak, ami rá emlékezteti őket. És ha kefírt eszik a nagybátyám, maradandó élményt okoz, ha értitek mire gondolok ;)
Osztálytársam kutyusa pedig Kifli :) Egy tacsi keverék.
24/28 anonim válasza:
A szomszédom (valószínűleg Leslie L. Laurens egy könyvének hatására) Sammy Davis Juniornak hívja a kutyáját. És nem hajlandó becézni, mindig kimondja a teljes nevét.
25/28 anonim válasza:
Ja, és ismerek egy Feltámadás nevű német vizslát.
27/28 anonim válasza:
gyönyörű szuka dobberman neve Bunkó
Ugyanitt egy szuka bulldog neve Churchill
Osztálytársam csivavája Szőrös
Szomszéd tacskója Metaxa
Másik szomszéd kutya neve Ketchup
Ismerősömék németjuhászai pedig: Macska és Tigris :D
28/28 anonim válasza:
A barátnőm a szomszéd után Lajosnak nevezte a kan tacsinkat, okos a kutyus tehát nekem tetszik a név
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!