KRKA Fypryst spot on-t használt már valaki?
Figyelt kérdés
Összetételben teljesen ugyanaz, mint a Frontline, csak fele annyiba kerül. Gondolom ez a marketing miatt van, hiszen a Frontline agyon van reklámozva.. Ha használta valaki a kutyáján bevált? Ez elvileg csak 2 hónapig hatásos, bár nekem a Frontline is kb. fél éve rajta van a kutyán és nem bolhás(persze a környezete mindig tisztítva van és kinti kutya), de nyárra mindenképpen szeretnék neki venni valamit, de a Frontline már indokolatlanul drága, a nyakörvekben meg nem bízok.2013. ápr. 5. 12:05
1/5 anonim válasza:
Én ilyet használok és nagyon bevált, bár mi nem lakunk túl kullancsos területen
2/5 A kérdező kommentje:
Szerencsére erre sincs sok kullancs, ha erdőbe megyünk, akkor Neostomosan-t használok előtte. :) Elsősorban a bolha elleni védelme érdekelne.
2013. ápr. 5. 18:13
3/5 anonim válasza:
Az EFFIPRO is ugyanaz a hatóanyag, mint a Frontline és fele annyiba kerül. Nyáron a sprayt használom, télen és hidegben a spot on-t.
4/5 A kérdező kommentje:
Látom az Effipro is nagyjából ugyanaz az árkategória, mint a Fypyryst. A tápfutártól szoktam rendelni, ott csak Fypryst van, meggyőztetek, meg is rendelem akkor a kutyának meg a macskának is. :)
2013. ápr. 6. 12:05
5/5 anonim válasza:
Az én macskám nyolcadik napja vergődik rángatózik a Fypryst től.. Remek találmány..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!