Miből tudja a kutya eldönteni, hogy értem-e egy egyáltalán a kérdését, csak nemleges a válaszom, vagy pedig nem is értem, hogy mit akar?
Csányi Vilmos könyvét olvasgatva fellelkesültem, és elkezdtem méginkább figyelni a kutyám jelzéseire, de felmerült bennem az a kérdés, hogy vajon ha nem teljesítem a kívánságát, és elmondom neki, hogy most ezt nem csináljuk, tudja-e hogy értem mit akar, csak nem csinálom meg, vagy azt hiszi, fogalmam sincs mit szeretne. Pl ha van valami a kezemben, amit a szemével mutatja, kéri hogy adjam oda neki, de én nem akarom, akkor ha mondom neki hogy "ezt most nem adom oda neked" vagy ilyesmi az jó? Mármint ugye nem érti a szavakat, de szeretném ha tudná, hogy figyelek rá, és értem amit mondani próbál.
Remélem, ki tudtátok hámozni a kérdésem lényegét, és tudtok segíteni... :)
én szoktam ilyet játszani a kutyámmal:)
pl.: juti falat egy szekrényben van kutyám teper ezzerrel én meg tettem a hülyét és mondogatom neki hogy mit szeretnél mutasd...
mikor már a szekrényhez vezett mindig azt a trükköt mutatja amit utoljára vettünk.: össze vissza ugrál csoválja a farkát és ha megint kérdezem tőle hogy mit akarsz akkor lefekszik - mert ezt vettük utoljára- hogy ha továbbra is úgy teszek mint a hülye, akkor "prüszköl" egyet, olyan mintha felsóhajtana hogy "idióta":D :D
Be lehet fejezni a gyunyoroskodást. Csányi nagy szakember - lenne, ha nem mondana olyan nagy baromságokat néha, h égnek áll az ember haja.
Múltkor volt (azt hiszem ATv, de nem tuti) vele egy műsor, amiben gyakorlatilag reklámozta a keverékkutya gyártást, és a háziszaporítást. H ez milyen jó dolog....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!