Útvonalat tekintve (lentebb leírom) szerintetek jobb lenne egy messzebbi kutyasuli?
Van 30-35 perc sétára egy kutyasuli viszont végig kertes házak,tele kutyával..
a kutyámat rehabilitálni vinném,nem jön ki a többi kutyával, az első 5-10 percben még vhogy kitudom zökkenti,hogy ne ugasson vissza, örjöngő kertben lévő kutyákra,de utána már felpörög eléggé..fél óra séta alatt elég nagy nyomás lenne a kutyán szerintem és rehabilitáció szemponjtából ez nem lenne jó..
a másik kutyasulival tömegközlekedéssel kell menni összvisz 40-45 perc,de kertes házaknál nem kell menni így nincs stessz forrás..
jobb lenne akkor a messzebbi?
amelyik közel van ismerem már,nagyon jó..a másikat meg nem ismerem..
ha lenne jogsim és autóm egyszerűbb lenne,viszont nem akarok senkit se ugráltatni óránként,hogy jöjjön értünk,vigyen el stb..
akkor majd felhívom a közelebbit,hogy mit javasolnak:)
igen azt tudom,hogy nem mindegy hová viszem.Hallottam olyat is vhol nagyon félőssé vált a kutya, mert annyira meg lett félemlítve,hogy a kutyára se nézzen..
az én kutyám alapjáraton fél ha vki üvölztözik,bár ha kutyára ugat és üvöltök vele semmit nem ér..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!