Kis Pitbullom most 8 hónapos mit szóltok hozzá?
25 kilós és 8 hónapos szuka vannak fent képek mikor még kisebb volt szerintem mostmár azért elég nagy lett most mit szóltok hozzá?:)
Ilyen volt picinek csak hogy látszon a változás:) : [link] [link]
És most: [link] , [link] , [link]
van papírja? ADBA vagy FCI?
akkor a válasz a kettő között van: keverék.
kedves előző válaszoló! nem gondolom hogy most meggyőzlek téged de hidd el nekem ha mondom: ő fajtiszta staff!!!:D
(kérdező: jól van akkor legyen pit...)
hát koma ami azt illeti nekem van két amstaffom de ha nem lenne akkor is meg tudnám állapítani a kutya fajtáját. és attól mert a gazdája (vagy bárki más) pitnek hívja még nem lesz az:D
máskülönben én nem szóltam le sőt egész jól néz ki.
a kérdező nem a fajtáját kérdezte, hanem hogy KÜLSŐRE mit gondolunk róla.
én jobban meg tudnám ítélni, ha például egy egész alakos oldalról fényképezett kép lenne róla.
nekem egy bordeaux-i dog keverékem van, de van csináltam már róla olyan képet is, ahol egy nagyra nőtt staffinak néz ki.
tehát az olyan képek, amik nem megfelelő szögből ábrázolják a kutyát, nem igazán mérvadóak.
szóval tisztelt kérdező tegyél fel új képet.
van-van... a kérdésem az volt, hogy mi alapján állapítottátok meg, hogy nem pit, hanem amstaff? Erre nem válaszoltatok! Ha a Ti Amstaffotoknak is ilyen a feje, akkor ne vigyétek kiállításra...
A kutyus pedig valóban szép és aranyos, de, ha valóban Amstaff, akkor a feje nem típusos, kicsit gyenge a pofája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!