Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan tudom megtanítani a...

Hogyan tudom megtanítani a kutyámat trükkökre meg ilyesmikre?

Figyelt kérdés

Sziasztok már vagy 100 oldalon kerestem hogy hogy lehet egyszerűen megtanítani a kutyámat de nem találtam:/

Aki tud segíteni annak előre is köszönöm :)

2013. ápr. 1. 23:48
 1/6 anonim válasza:

Mire szeretnéd megtanítani? Versenyre akarod vinni, vagy csak engedelmességre akarod tanítani? Milyen fajta és mennyi idős a kutyus? Mióta van nálad?

Először ezekre adj választ merf addi nemtudok segîteni. :)

2013. ápr. 1. 23:54
 2/6 A kérdező kommentje:

Már volt versenyen és ott minden jól ment de nem eléggé.

Engedelmességre is szeretném megtanítani mert még az sem annyira tiszta tehát tudja azt hogy ül marad fekszik pitiz meg azt hogy pacsi de a többit amit tanítottam neki azokat néha összekeveri.

Yorkshire Terrier most lett 3 éves de azt olvastam hogy már ilyen idős korunkra nehezen tanulnak de ő nem ő megtanulja csak összekeveri. 3 hónaposan hoztuk el és azóta nálunk van :)

2013. ápr. 1. 23:58
 3/6 anonim ***** válasza:
A 101 kutyatrükk című könyvben le vannak írva hogy hogyan tanítsd a trükköket. Le tudod tölteni.
2013. ápr. 2. 00:52
 4/6 anonim válasza:

Uhha hát én a 9 éves havannai bichonomnak tanitottam meg pár dolgot (kér,ami kb a két lábon állva pitizés, ül, fekszik, feláll, marad, pacsi, morog,és a "mit csináltál?!" Ami annyit tesz h ha ezt megkérdezem tőle akkor leül és a mancsával eltakarja a szemét, olyan megbánó kifejezzéssel :D) nem viszem versenyekre mert igazábol csak időtöltésképpen tanitgatom :)

Én először az egyszerűbbekre tanitottam meg pl ül,fekszik olyan modon, h mutattam neki, meg például az ülnél azt csináltam,h állt ott előttem, folyamatosan mondogadtam hogy "ül" és lenyomtam a popoját h üljön és amikor lenyomtam a földre a hátsóját és ugymaradt akkor megdicsértem és jutalom falatot attam neki (a kajájábol a kedvenc husos kockátxd) és bazisok türelemmel és jutalom falattal csomo mindent megtanult :)

A lényeg, hogy ugy kell felfognia az egészet mint egy játékot, ha látod rajta hogy mem akrja az adott időben akkor hagyd békén ilyenekkel mert akkor csak "megutál"... Az én kutyusom nagyon élvezi a "kiképzést", mert minden jol megcsinált trükk után jön egy kis összebújás,pocak,fül vakargatás amit persze nagyon szeret :D

Gondolom ez a módszer semennyire se szakszerű, de nekem igy vált be :) sok sikert a kutyusodhoz, és remélem segítettem :)

2013. ápr. 2. 01:04
 5/6 A kérdező kommentje:

és ezt a 101 kutyatrükk c.könyvet honnan tudom letölteni ?

mert már küldtek nekem linket csak azért fizetni kell :/

2013. ápr. 2. 11:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem 3ezer forintot nyugodtan kiadhatsz egy könyvért. Rendeld meg netről. Vagy nézz youtube-on... youtube tele van kutyás oktatóvideókkal. De azt most mondom, hogy egyik módszer sem "egyszerű"... vagy nem tudom mit értesz ez alatt, de 3 perc alatt nem tanul meg semmit a kutya.
2013. ápr. 8. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!