Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szeretnék egy kis csivavát....

Szeretnék egy kis csivavát. De olyan drága kutyafajta! Mit tudnék csinálni?

Figyelt kérdés
2009. szept. 20. 11:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
91%

Kedves kerdezo, lehet hogy nagy paraszt vagyok, de nezd: vannak dolgok, amikert ki kell adni akar 80e forintot is, es nem azert, mert az ember gazdagnak szuletik-e vagy sem, hanem azert, hogy lasd: er-e neked annyit a dolog. Akarhogy is, csak azt tudom tanacsolni, ami nem parasztsag, hogy gyujts ra. Akkor legalabb rendesen meg is becsulod. Es igen, merlegelned kell, hogy akarod-e te annyira azt a kutyat, amennyibe kerul, vagy csak 5-10e forintnyira akarod? Er-e neked annyit, hogy komoly osszeget adj erte, vagy csak annyit, amenyit egy atlagos hetvegen elbuliznak?

Tudod, valojaban egy elolenyt nem lehet penzben kifejezni.

2009. szept. 20. 14:25
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

A csivava egy rettenetesen tönkre tett fajta. Rengeteg a beteg, idegrendszeri gyengeségekkel küzdő kutya.

Ha bármilyen hirdetős oldalról választasz x tízezerét egy csivavát, az lutri. Lehet, hogy a vételen spórolsz, de később nagyon megszívod.

Csivavát csak is igazi tenyésztőtől, törzskönyvvel érdemes venni. És az bizony 80-100e Ft. A minőséget meg kell fizetni.

Ha nem a csivava a fontos, és gondot okoz az ár, akkor választhatsz a másfél millió gazdátlan kutya közül, akik az országban élnek. Találhatsz köztük kicsit, nagyot, kölyköt, felnőttet, akár csivava keveréket is. Ezzel 2 életet mentesz meg, és közvetve az állatvédelmet is támogatod.

Olvasd el, megérted, miért kell tenyésztőtől vásárolni, és nem az expresszről 20ezerért!

[link]

2009. szept. 20. 15:34
 13/13 anonim ***** válasza:

Én annak szeretnék írni aki a csivaváról mond rosszakat nekem egy 2 éves kan csivavám van és sokkal szelidebb mint bármilyen kutya nevelés kérdése oltásokon kívül és a vételi áron kívül semit nem fizettem rá jó kaját, felszerelést meg játékokat megvettem persze de semmi plusz költség!

Ha nem menhelyről veszel kutyust akkor próbáld gyűjteni a zsebpénzed illetve ha már elmúltál 16 nyáron menj el valahova dolgozni! én már két éve nyáron dolgozom és anyuéknak nem kelet sokat fizetnijük a kutyusért! mert első fizetésemből az egészet a kutyára szántam!

2009. nov. 5. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!