Vannak itt olyan kb.14-17 évesek, akiknek a szülei megengedték, hogy bent a házban kis termetű kutyát tartson?
Hogy engedték meg? Mennyi a költsége? Milyen fajta a kutyus?
Köszönöm!
Nővérem vett magának egyet, de terhes lett, én akkor voltam 15 éves. A kutyus hozzánk került.
Westie kan, 7 éves lesz novemberben. Havi amit megeszik vitamin az 900 ft, a táp amit megeszik az 1200 ft kb. Plusz évente az oltások, meg 6 vagy 8 hetente 4000 a nyírása.
nekem csak azt engedték meg hogy a kazánházba legyen de nekem az is nagyon megfelel.. a költség sok szerintem mert ammit tudok azt megveszek neki
am palotapincsi
nekem úgy hogy sírtam mert már ott megszerettem a kutyust..
de nem direkt sírtam
:) azóta is jól elvagyunk csak sokat kell takarítani mert mindent szétrág. :P
A kazánház az a pincébe van?,csak mert nekünk igen :D
de nem izé,hogy ott sötét van neki?
persze .
berni pásztort tartunk a lakásban . igaz ,jó nagy a lakás.
kis pici öleb. 45 kg .
13 éves vagyok.
ja ,és fél 6 kor kell kelnem ,mert reggel én viszem ki :)
a szüleim ,és a tesóm is sokat foglalkoznak vele.
valójában ,naponta 5-6 órát van csak egyedül,de akkor meg alszik .
tegnap nálunk aludt az unokatesóm és reggel a kutyus keltett mert mentünk a kutyasuliba . tök aranyos volt mert bemászott hozzánk az ágyba ,( pedig nem lenne szabad neki :) ,és összevissza hízelgett de én megengedtem neki.
sok osztálytársam is jön,hogy had sétáltathassák velem , mert nagy dög ,és a kis kutyákat is szereti. de a macskákat nem !
nem kerül sokba,mert napi fél kiló tápot eszik .
de az állatorvos az sok pénz .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!