Létezik kutyánál fül porc műtét? Nem áll be a füle és ezt ajánlották többen hátha a műtét segítene neki. ( 1 orvos is mondta)
igen, sajnos ezt a kutyát akkor cseszték el amikor kupírozták. a technikának köszönhetően hajlik a kutya füle a fejére. ez ha nem tévedek akkor van amikor a kutya fejére simítják ragaszzák rögzítik a fülét hogy ne essen vissza le, de ezzel sok esetben bár nem esik le, pont azt érik el hogy a kutya füle berögzüljön arra hogy a fejére hajlik.
szerintem az hogy ezt műtéttel helyre lehet állítani egy nagy butaság. elképzelni nem tudom mit tudna ezzel csinálni.
az egyetlen lehetőség ha kötözik a fület hogy ráálljon a megfelelő formára. bár kérdéses hogy mennyi idős és az sem elhanyagolható hogy a kutyának alsó hangon éjjel nappal legalább 1 hónapig ha nem több, ezt a kötést kell viselnie. amit persze nyilván a fertőzések elkerülése végett folyamatosan cserélni kell. így talán rááll a megfelelő formára.
Azt olvastam itt,hogy 10-12 ezer forintól kezdődik.relaitiv mi a drága ez még nem lenne annyira.
1 éves.Neki 3 hónapos kora óta kötve volt a füle(tampont tettünk bele,vagy ahogy a doki mondta leragasztottuk a feje mellé,hogy megtörjön a porc vagy mi) a doki szerint eleve rossz volt a fül állása azért lett ilyen.Nem tudom nem e a doki szúrt el valamit.
Adtuk neki mindig a porc erőt és a csont erőt is de semmi.
Nem kiállítási kutya,hobbi célra vettük.
van itt még egy videó itt is ugyanaz a baja a kutya fülének.
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=euCOQ8qJn3w&feature=ends..
Igen volt gallérja műtét után s eb miatt de aztán nem bántotta.
Igen most azon vagyok,hogy van e doki aki elvállalja és egyáltalán sikeres lenne e a műtét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!