Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kistestű kutyus gyógyír...

Milyen kistestű kutyus gyógyír a szivfajdalomra!?

Figyelt kérdés

Sok borzalmas dolgon vagyok tul ami miatt lelekben osszeroppantam! Azt tanacsoltak hogy hazikedvenccel gyogyitsam a szivem!

ezert Szeretnek egy igazi kis kedvencet, aki jatekos, tanithato, baratsagos, de ha egyedül kell lennie par órát nem okoz neki gondot.

Szükségem van egy kis boldogságra es hatha megkaphatom egy apro szorpamacstol...

2013. márc. 30. 21:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
ja, most írtad a bichonokat. az jó lehet szerintem. :)
2013. márc. 30. 22:37
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
dehogy nem tudod az újfullandit az ágyadban tartani csak akkor már te sem férsz el mellette:) De amúgy egy kutyát sem tanácsos az ágyban tartani mérettől függetlenűl mert késöbb nevelési gondok lehetnek a szobádba lehet csak legyen egy helye ahol ő is aludhat persze az nembaj ha néha felengeded magad mellé csak azért nem árt ha tudja ki a főnök
2013. márc. 30. 23:42
 13/14 anonim ***** válasza:
Hozz menhelyről egy kutyát. Segítenek kiválasztani, olyat, aki barátságos, nyugodt. Így segíthetnél egy életen, amellett, hogy ő segítene neked.
2013. márc. 31. 10:46
 14/14 anonim ***** válasza:
magyarázátok már ell hogy abban hogy a spánielt ajánlottam a kérdezőnek abba mi volt a lepontozni való nem értem az ilyen embereket de remélem boldogok apiros jel nyomásával XD :)
2013. ápr. 1. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!