Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Chihuahua emlodaganat?

Chihuahua emlodaganat?

Figyelt kérdés
Nemreg hozzam kerult egy 5-6 e.ves chihuahua szuka, egy szaporito teleprol lett kimentve, rengetegszer fialt szerencsetlen Utana nem sokkal lefialt nalam, de a kolyok nem elte tul. Tejlaz halistennek nem volt, pedig rengeteg, szep feher teje volt, igy gond nelkul elapadt. Aztan most mikor legutobb vizsgaltam a cicijeit, eszrevettem, hogy az egyik leghatsoban van egy kis csomo szeruseg. Es az egyik bimbojan egy nagyon mini vmi, pattanasra hasonlit Nem fajdalmas neki, ezenkivul semmi rendelleneset nem eszlelek. Nem tudom eldonteni, hogy daganat, vagy vajon a tej miatt maradt vmi es az okozza. Orvoshoz el fogom vinni, nem vagyok felelotlen, csak most 3 hetre el kellett utaznom kulfoldre rendkivuli ugyben. Csak addig szeretnek vmi korvonalat kapni a dologrol, hatha van itt vki aki ebben jartas, vagy tapasztalt hasonlot. Olvastam olyasmit az interneten, hogy ha regi keletu lenne a daganat, akkor nem lett volna normalis teje. Igy ha esetleg arrol is van szo, akkor ez a 3 het nem okoz visszafordithatatlan, halalos dolgot, attetet?

#daganat #chiuhuahua
2013. márc. 28. 22:59
 1/6 anonim ***** válasza:

ha jól kitapintható akkor ritkán rákos eredetű, inkább ciszta vagy zsírcsomó.

Azért orvoshoz mindenképpen vidd el.

2013. márc. 28. 23:11
 2/6 anonim ***** válasza:

Szívesen mondanám azt, hogy ne aggódj, de ha ESETLEG daganat, akkor minden pillanat számít!

Így nem lehet eldönteni, lehet komoly baj is, de az is lehet, hogy semmi probléma nincsen.

A csomó nem feltétlenül jelent bajt, előfordul. Ugyan annál az emlőnél van a csomó és a bimbón a "pattanás" is? Ha igen, akkor nem ártana valahogy gyorsan elintézni a dolgot még az utazás előtt.

2013. márc. 28. 23:31
 3/6 A kérdező kommentje:
Mar telik a 3 het, idekint vagyok mar. Nem, a csomo es a kis izeke ketto kulon emlon van.
2013. márc. 28. 23:38
 4/6 anonim ***** válasza:

már vemhes volt amikor mentetted?

el tud tömödni a tejcsatorna is, de egy utrahang kéne neki mindenképp.

2013. márc. 29. 07:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Csak nem lesz gond. Mindenesetre ne idegeskedj, az amúgy sem segítene, teljesen felesleges. Nem hangzik annyira súlyosnak, inkább hajlanék afelé, hogy nem túl komoly probléma. Ha lehetőséged lesz rá elviszed az orvoshoz és megoldjátok.
2013. márc. 29. 18:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen mar ugy kerult hozzam a szaporitoteleprol szegenykem. Mindenkeppen el fogom vinni orvoshoz, amint haza erek. Elotte is volt picit csomocska, en is hajlok a tejmirigyes oldal fele.
2013. márc. 29. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!