Az embereknél úgy van, hogy hamvasztásnál felülnek, kutyáknál van valami?
hát, felülnének, de hamvasztás előtt elvágnak inakat a könyökben, térdben, meg még valahol, hogy ez ne történjen meg.
Azért tudom, mert anno nagypapám hamvasztva volt, és édesanyám kifaggatta a (nem jut eszembe, hogyhogy hívják azt, aki ott a halottakat elégeti) és ő mondta ezeket.
Eléggé borzasztó volt végig hallgatni, de sajnos hallottam. 13 éves voltam akkor.
Állítólag van olyan is, hogy végig nézi egy hozzátartozó a hamvasztást, hogy biztos, hogy azokat a hamvakat kapja meg, amik az ő rokonaié.
(ezt meg egy volt osztálytársam mondta, akinek az apja temetkezési vállalkozó)
A hamvasztás az egy teljesen zárt kemencében történik, mivel oda speciálisan magas hőmérséklet kell. Ezért hülyeség a filmekben is az, h csak úgy szimplán felgyújták a hullákat.
A párom is végig ott volt az apukájáén, semmi nem látszik vagy hallatszik.
én igazából nem tudom, hogy látszik-e szerencsére még nem volt rá lehetőségem, hogy megnézzem. mint mondtam, nekem ezt egy volt osztálytársam mesélte.
De, nem tudom, hogy láttátok-e a halál 1000 arca című dokumentum filmet, abban van egy hamvasztásos rész, ott mutatják cégig
(ha nem láttátok, ez a film a halálról szól, és cenzúra nélkül mutat meg sok halálesetet, sok balesetet, és nem csak emberek, hanem állatok halálát is, van is benne egy olyan rész is, ahol kutyákat hamvasztanak, de nem emlékszek semmi olyanra, hogy a kutya összehúzódott volna) (ezt a filmet erős idegrendszerűeknek ajánlom csak, tán a 4.részt én is 3 szünettel néztem végig)
hát, nem tudom... én megnéztem, és volt olyan rész, amit nem tudtam normálisan végig nézni(pl amikor egy kölyök huskyt felcsapnak a vágódeszkára, és élve felvágják a hasánál, és amikor már kibelezték is még sírt.) Végig néztem, de utána teljesen ki voltam.
Illetve az a rész is eléggé durva volt számomra, amikor egy majmot agyonvertek, hogy nyersen megegyék az agyát...áhh... engem kikészített....Meg azért voltak abban érdekes részek, amik véleményem szerint durvák...
Ezt a filmet hol lehet megnézni? Én még nem láttam és érdekelne.
De amúgy ez hiteles, tehát amit mondanak benne az igaz, vagy csak "hírverés"? Csak, hogy tudjam mennyire szabad komolyan venni...
Én még nem hallottam, hogy az emberek felülnének, bár el tudom képzelni, hogy ahogy sül/ég a test úgy összehúzódik vagy ilyesmi. Ha ez így van, akkor valószínűleg lehetséges kutyáknál is, tehát gondolom ott is megteszik előtte a szükséges előkészületeket. Mondjuk a kutya testfelépítése kicsit más.
Beírod a google-ba és kidobja. Van belőle több rész is.
A majmos pont kamu. Tényleg van ilyen szokás, de eredeti helyen nem tudták lefilmezni, mert egy nagyon zárt közösség szokása. Így újraforgatták. A videón lévő majomnak nem esett baja, az agy pdig színezett karfiol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!