Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vemhes lehet a kutya? (bővebbe...

Vemhes lehet a kutya? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
A kutyán kb. 3hete észrevettem hogy nagy hasa lett. És nem túl észrevehetően de nagyobodott, mintha cicisebb is lenne. Elég sokat fekszik, alszik, nem igazán mozog. Kertes házban lakunk, kan kutyánk nincsen. Elképzelhető hogy bejött valahogyan egy kutya? Vagy talán álvemhes?
2009. szept. 18. 21:44
 1/5 anonim ***** válasza:

Hat lehet alvemhes is, bar akkor inkabb a cicikjuk no csak mintha soptatnanak a hasuk nem szokot.

Legalabbis az enyemnek nem.

Persze siman sajnos elkepzelheto, hogy bement egy kutyus ejjel vagy amikor nem voltatok ott aztan szerelem lett.

Ultrahang esetleg?

2009. szept. 18. 21:56
 2/5 anonim ***** válasza:
az én kutyámról is ezt hittem,méghozzá rokontól lett volna..de már eltelt a 3 hónap,és semmi..bár a cicije még mindig nagy,de semmi...a hasa is újra kicsi lett..jut eszembe..be kéne betadine-znem a sebét :S..
2009. szept. 18. 22:20
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát a kerítés elég alacsony így megtörténhetett igazából hogy beszökött egy kutya. Ráadásúl furán a hasa nő, és így lefelé "lóg" inkább. Több ételt sem kap mint eddig. Nem tudom mi történhetett....
2009. szept. 18. 22:56
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha már 3 hete elkezdett nőni a kutyusod hasa, akkor valószínű 1 hét-10 napon belül fialni fog.

A kuytusok általában 63 apíg vemhesek, és az 5. héten kezd észrevehetően nőni a hasuk.

Az, hogy sokat fekszik, csak erősíti a gyanúmat.

Félidős korától kellene dupla adag, és jobb minőségű kaját kapnia, és kalciumot.

De!

Egyyáltalán:Tüzelt a kutyád?

Lehet az is, hogy beteg, nem?

Orvos!

Üdv.

2009. szept. 19. 00:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Tüzelt persze. De mostmár biztos hogy vemhes. A hasán tartva a kezem érezem a mocorgást:) Köszönöm a válaszokat!
2009. szept. 24. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!