Mit szoktatok csinálni a "nem kívánt" kiskutyákkal?
Van aki hagyja őket nőni, aztán beadja menhelyre avgy elajándékozza.
Vannak akik elaltatják.
És az egyik ismerősöm az az újszülöttekkel végezni szokott.Morbidan megfogalmazva.Ti elitélitek ezt?Mert ha belegondolok egy újszülöttnek nem fáj ha megölik, és ha menhelyre kerül, az sem jobb.Az altatás meg tudtommal pénzbe kerül, és nem mindenkinek van pénze erre.
Alapvetően azt ítélem el, ha valakinél "nemkívánt" kiskutyák születnek. Az állattartás legalapvetőbb dolga lenne ivartalanítani az állatot.
Remélem hamarosan be is fogják tartani az állatvédelmi törvény ide vonatkozó passzusát, miszerint az ilyen börtönnel is büntethető.
ne öljék meg őket
ne altassák el
biztos van valaki akinek szüksége van pl egy kutyára
és örülne neki
szerintem az állatok ivartalanítása
kegyetlenség
Fáj az újszülöttnek ha megölik, de nem olyan fejlett hogy azt jelezze, meg gondolom gyorsan történik ezért nincs ideje megnyikkanni. Én elítélem ezt. aki kutyát tart az felelősséget vállal iránta és az esetleges utódok iránt. ha valaki nem tud megfelelően gondoskodni arról h a kutyája ne legyen "megtermékenyítve" akkor sztem a legjobb megoldás az ivartalanítás. sok menhely vagy állatkórház szokott hírdetni olyan időszakot, amikor olcsóbban végzik el az ivartalanítást. már nem azért de ez töredéke annak amit akkor kell kifizetni ha éppen császármetszésre kerülne a sor, vagy bármilyen hasonló dolognál. de az emberek cigire vagy szórakozásra el tudják költeni a pénzt, de ha a kutyájukról van szó akkor csak annyit tudnak mondani hogy "nincs pénz, mert csak ennyit meg ennyit keresek..."
és amúgy mindenkinek van pénze arra hogy elaltassa a kutyákat, de sajnálja arra költeni. mert az emberek nem hajlandóak vagy csak nagyon nehezen mondanak le arról az élet színvonalról, akárcsak 1 hónapra is amit eddig folytattak. itt azokról az emberekről van szó akik kevésbé tehetősek.
IVARTALANÍTÁS!!!!!!!!!!!!!!
És mi az hogy nem fáj nekik?!?!?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!