Hozzam haza? Ti mit tennétek? (gyors válaszokat légyszi! )
Figyelt kérdés
Olyan fél hét óta kóborol errefelé egy keverék szuka kutyus. Nagyon barátságos "megszólítottam" és farokcsóválva jött hozzám. Hozzam haza?
Szívem szerint már most felhoztam volna, mikor jöttem csak nem tudom hova tegyem, mert apa biztos nem örülne neki.
Nagyon sajnálom szegényt, félek hogy megfázik vagy elüti valaki. A menhely nem fogadná be mert telt ház van...nem tudom mit tehetnék. Hozzam haza, de utána hova tegyem?
Ti mit tennétek?
2013. márc. 28. 08:08
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Sajnos nem találtam meg szegénykémet...bejártam az egész lakótelepet de nem volt sehol. Remélem nem esett baja.
Legközelebb úgy fogok cselekedni ahogy leírtátok!
2013. márc. 28. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!