Van itt valakinek ír farkasa?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik ez a fajta, de nem sok információt találtam róla. Amire kíváncsi vagyok az a mozgás igény, hogyan kell a szőrét ápolni, mit és mennyit eszik, hogyan lehet az egészségére vigyázni, melyikek a jó kennelek (német országi és magyar kennelek)2013. márc. 26. 20:58
1/5 anonim válasza:
kb közepes a mozgásigénye, egy ismerősöm tenyésztő és náluk a 15 kutya napi 15 kg ot (egy zsák tápot) eszik meg.
A szőrét fésülni és trimmelni kell
ez jó kennel: [link]
2/5 anonim válasza:
Egy kutya egy nap 15 kg tápot?????
Jessszus
3/5 anonim válasza:
nem a 15 kutya :D napi 1 zsákkal
4/5 anonim válasza:
"15 kutya napi 15 kg ot"
Nekem ismerősömnek szarvasagara van, először sötétben póráz nélkül láttam, kicsit befostam, de nála cukkerbogyóbb kutyát rég láttam (persze a sajátjaimon kívül).
ők szervezték ezt is :)
5/5 anonim válasza:
1kg táp is sok szerintem egy ír farkasnak. Bármilyen kutyának sok, még az angol masztiffnak is. Persze attól függ milyen táp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!