Baj ha a kutyám sokszor iszik?
Nézd meg azért, h nem lázas-e.
Mit jelent, h sokat iszik? Mennyiségileg kb. mennyit?
Nem volt sós v fűszeres a kajája mostanában?
Legrosszabb esetben cukorbetegségre is lehet gyanakodni, ha ez állandósulna.
Oks.
Kullancsot nem találtatok benne?
Érdemes erre a célra beszerezni egy lázmérőt kutyának, mi is tartunk otthon külön neki ;)
Amúgy nem a legjobb dolog, ha egész nap előtte van az étel/ital. De ha már így van, pont az ellenkezője kéne hogy legyen, vagyis az, hogy alig iszik.
Vizsgáld át alaposan a kutyust. Nyár nincs, ha udvaron van, akkor biztos nem száraz a levegő sem, melege sem lehet ez esetben. Lehet összeszedett valamit szegényke. Figyeld a hangulatát is, hamar változhat neki ha tényleg baj van. :(
Már megbocsáss, de víz legyen csak előtte, igyon annyit, amennyit ő akar. Babéziától lehet lázas a kutya, a láztól pedig ihat többet.
Azt pedig sehol sem írta a kérdező, h az étel előtte van folyamatosan.
Lényeg a lényeg kérdező, én megmutatnám dokinak a helyetekben!
Utolsó :") Mint írtam a kutya kint van.
Hát őmm igen víz minimum legyen minden kutya előtt. A szomjúságát nem én szabályozom és nem is tudná senki se szabályozni. Rendben van elviszem, csak várok még egy kicsit. Ha szombaton is van ez az ivás nála akkor elviszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!