Ingyen kutyának nincs becsülete?
Dehogynem!
Miért ne lenne?
Nekem van vásárolt, és ingyen kutyim is.
Sőt, 2 ingyen kutyim, az egyik mentett.
Imádom Őket, nincs kivételezés.
Barátnőmnek van 1000 eurós kutyája, és ingyen kutyája.
Hát....
Sok gyerek is megirígyelhetné, ahogyan Ő bánik velük.Mindegyikkel.
Aki az állatot szereti, tiszteli, mindegy, ingyen van-e, ugyanúgy bánik Vele.
Üdv.
De van!
A korcsot (az ex párom igy is nevezte egyszer a hátam mögött), az ingyen kutyát egy nénitöl vettem át a Kispesti Metró aluljáróban. Adtam érte egy ezrest, hogy legalább az addigi gondozást fedezzem, és a néni azt is csak nagy nehezen fogadta el.
Csak annyira van becsülete, hogy nem hagyom ki az életemböl és a legjobbat adom, amit csak tudok, amig él mert ö is azt adja nekem!!! Kis gyönyörüm!
Van chip-e, utlevele. Magammal tudtam hozni egy vérvizsgálattal Svédországba, ahol Magyar kutyaként lett nyilvántartásba véve.
Neki ez itt a Kutya Paradicsom!
Ingyen kutyának annyi a becsülete amennyi a gazdájának a kutyája felé és semmivel se több..."Amilyen a kutya; olyan a gazdája!"..."Madarat tolláról; embert barátjáról!"
Akiben felvetődik ez a kérdés annak nincs becsülete. :D
Na jó, természetesen nem tudhatom, de minden kutyának nagy szíve van nagy erkölccsel és becsülettel. Én is rühellem ezt az egész fajtatiszta, keverék ellentétet, és a szaporítókat még inkább, akik ezt az ellentétet szítják.
De bárhonnan is jön egy Kutya, az Kutya. És ha nevelhetetlen, agreszív kutyát látok, akkor is a gazdájára nézek sanda szemmel.
A minden kutyában ott van ez a becsület. Max a gazdi elnyomja.
a kutyának mindig van!
a gazdiknak már nem mindig....
Az utolsó válaszolóval értek egyet! A magyar ember sajnos tényleg csak azt becsüli meg, amiért pénzt adott ki, nem is keveset!! Siralmas.
Az viszont nagyon jó,h sokan úgy gondoljuk,h nagyon is sokat ér az "ingyen" kutya is.
Értsétek már meg,hogy NEM becsülik meg!
Aki drágán tud kutyát venni,az le is tudja hamar cserélni,ha megunja vagy kimegy a divatból a fajta.Számos példa van arra,hogy drága tenyészetből származó kutyák is így végzik.
Sok sznob bunkót nem érdekel,mibe került a kutya,csak meg akarszabadulni tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!