Milyen etelt keszitsek a kutyamnak Tacsko es falun lakunk ja es 2 eves?
Kedves utolsó válaszoló!
Nem értem mi a baj azzal,hogy a kutyám RENDES húst kap enni?
Mivel nem eszi meg a tápokat(bár milyen márkás is pl.:eukanoba),ezért mit adjak neki?Különben is nem tök mindegy,hogy mit adunk az ebnek?3000 évig szerinted mit ettek a kutyák?Maradék vagy azt,amit találtak.Különben fér re ne érts én nem akarlak kiosztani.
Hagymában, zsírban és fél kiló fűszerben ázó húst nem neveznék - a kutya szempontjából - "rendes" húsnak. Egy szép farhátat, vagy marha-, vadhúst már igen.
A tápot nem "nem eszi meg", csak pontosan tisztában van vele, hogy bármit kaphat, ha elég ideig hisztizik - persze, hogy az agyonfűszerezettet választja, ahogy a három éves gyerek is gyorskaját enne, csak ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy jó is neki.
Hogy mit ettek eddig? Öööö... vadhúst? Egész pontosan vadon élő növényevő állatokat szőrrel, bőrrel, ínnal, gyomor- és béltartalommal együtt. Persze ha keresel nekem valami komoly tanulmányt, ami bebizonyítja, hogy évezredekig pörköltön meg tésztán éltek, meghajolok a véleményed előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!