Mi szükséges a bullterrier tartásához?
Figyelt kérdés
Szeretnék bullterriert, ezért tudni szeretném milyen felszerelések kellenek alapjáraton egy kutyushoz, vagy ha van ami ehhez a fajtához külön szükséges, milyen betegségei lehetnek, az oltásokat hogyan kell egyszóval mindent a kutyatartásról azon belül is a bullterrier tartásáról :)2013. márc. 24. 18:16
1/6 Mátyás97 válasza:
Játékra egy vastag kötél húzáshoz, és egy tömör labda. Bőr póráz mindenképp, mivel a többit lazán elszakítja. A hám/nyakörv is az legyen. Az én kutyámnak adok a kajájához vitamint. És eddig nem volt beteg. Ő egy szeretet éhes kutya, mondhatni öleb, de ha meg kell védeni a gazdáját, akkor egy igazi orosz tank.:D
2/6 anonim válasza:
Mátyás97 az előző kérdésben még goldened, meg collied van.
Alapjáraton egy 1,5 méteres bőr póráz, bőr nyakörv. Hám nem kell mert húzni fog benne. Hajlamosak az allergiára, atkára a fehért szín miatt, előfordulhat, hogy siket egyedek is születnek. Kell neki 2 tál, valami masszív játék.
Oltások 6 hetes kortól: [link]
Nagyon makacs fajta, de egy szeretet bomba, vigyázni kell vele, mert hajlamos a nagy szeretetben lefejelni. Nekem ezért kellett ősszel esőben napszemcsiben kiállításra mennem :D XD
3/6 Mátyás97 válasza:
Igen, és az is van. A válaszomban mondtam-e hogy bullterrier-em van. Nem hinném. Csakhogy én sokat önkénteskedek kutyás helyeken, pl. menhely, kutyaiskola! Egy kicsit figyelmesebb is lehetnél!
4/6 anonim válasza:
Te pedig írhatnál egyértelműen ugyanis azt írtad, hogy a te kutyád még nem volt beteg, mert adsz neki vitaminokat. És ez pont olyan volt mintha bullyd lenne aki még nem volt beteg. De nem az van. Nekem pedig igen. De már leírtam a válaszomat fentebb.
5/6 Mátyás97 válasza:
Sajnálom, de már nekem este van. És mielőtt elfelejteném, megkérdezhetem hogy milyen erős? Csak úgy kíváncsiságból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!