Ennyire hülyék az emberek? XD
Nekem sajnos nem lett röhögőgörcsöm...
Ez a szerencsétlen súlyos irás- olvasás problémákkal küzd és bizonyára nincs a környékén olyan ember, aki segítene neki egy hirdetést föladni:(
Istenem...
Bemásolom ide amit az egyik válaszoló linjénél lehet olvasni a hirdetésben (mert egy idő után valószínűleg törlődik majd a hirdetés).
"Fókxi kan köjök kutya oltáskal rendelkezeik gyerekszeretö szép szörezetel rendelkezik anya-aplya jo vadászo s faj tiszta cserlem is jakteriel kutyára "
A címben pedig:
"Fókxi 5-honapos"
Érted, tud ékezetes ó betűt írni, de a hónapos szót nem tudja leírni...
Amúgy nekem majdnem pánikrohamom lett; elkezdtem megszámolni a helyesírási hibákat, de sok helyen totál érthetetlen a szöveg így ez számomra lehetetlen feladatnak bizonyult.
Komolyan, most épp azon gondolkozom, hogy vajon a tanárok milyen módszert alkalmaznak ilyenkor. Lehet úgy vannak vele, mint az én tanárom, amikor ideges lett: elkezdi kijavítani az első sorokat, majd egyszerűen áthúzza az egész oldalt és dühösen ráírja a jegyet, melynek mérete minimum akkora, mint az öklöm és majd át szakítja a tollával a papírt (mit papírt, az asztalt!).
:DDD
Hát szóval nem bírom feldolgozni...
Amúgy észrevettétek a nevét? XD
Csak szegény állatokat sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!