Tudnátok ajánlani jó fajta bolhairtót?
Tavaly lett egy kutyánk és hát borzasztó. Nem tudjuk, hogy termeli a bolhákat vagy honnan szedi össze de rengeteg van benne. Ezért a másik kutyánk is bolhás lesz. Mindig bevisszük és engem nagyon szeretnek.
Tudnátok ajánlani jó bolhairtót?
Tavaly nyáron fontline combot használtunk, nem használt, vettünk valami mérgező cuccot is (sajnos már nem tudom mi volt a neve) de az sem használt. Már nem tudjuk mivel próbálkozzunk kutyánként olyan 3-4 000ft-ot tudnánk rájuk szánni.
Nagy termetűek.
Elfelejtettem, hogy már az exspot-ot is próbáltuk.
jófajta* bocsi
Neocidollal vagy neostomossannal mindent le kell fújni: fekhelyeket, mindent, ahol a kutya az idejét tölti. A bolhák a puszta homokban is jól elvannak, tehát nagyon nehéz őket kiírtani. Ha van az udvaron farakás, akkor azt is le kell fújni. Ezzel egyidőben a kutyákat is meg lehet fürdetni a neostomosannal, (neocidollal is, de az erősebb, vigyázni kell vele), aztán pár hét múlva (2-4) újra átfújni az egész udvart, fekhelyeket, stb. és a kutyákat is és majd csak ezek után mehet rájuk nyakörv, spot-on, bármi.
Ha csak a kutyákat kezelitek, akkor esélyetek sincs kiírtani a bolhákat....
Köszönöm! Ezzel a mérgező cuccal "felmostuk" az egész udvart+a fekhelyüket.
A tippek közül majd válogatunk, miket próbáljunk ki. Jöhet még komment, szívesen fogadom az ötleteket, javaslatokat.:)
A mérgező cucc Neocidol volt.
Dobozosat vettünk, felismerem. De akkor lehet nem használtuk jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!