Begyulladt a kutyám szeme, nincs kamilla itthon, más nem jó rá?
Szerintem a széltől gyulladt be, a jobb szeme piros egy kicsit meg csipásodik :(
nincs itthon kamilla,de hétfőn veszek
addig mit csináljak?
Orvoshoz vigyem el hétfőn?
kistestű kutyus..
Nehogy belenyomkodj krémet!!!!!!
Kamilla jó, csak épp szárít, mint a bűn (sok idióta meg elhiszi a kamillás testápolókról meg tusfürdőkről h bőrtápláló).
Körömvvirág tea kell, de azt se bele kell nyoni a szemébe, hanem a szukott szemét áttörölni vele. Egy vattát csak egyszer használ. Ahogy egyzer végighúztad a szemén, dobd ki és vegyél elő újat, ugyanis ha valami fertőzés, akkor csak össze-vissza kened vele a szemet.
De ha nincs nyitva semmi sem, akkor egyszerűbb, ha megvárod a hétfőt és elmész vele a dokihoz. Belehalni nem fog.
nem nyomgodtam bele semmit,csak azért kérdeztem meg,hogy a krémet használta e az illető,mert én gondoltam,hogy az nem jó :)
amúgy ma reggelre elmúlt a pirosság és a csipásság is,szóval lehet,hogy hogy a tegnapi hideg széltől volt ez az egész,én is bekönnyeztem a séták során :D
NE VEGYÉL!!!
Képes lennél orvosi ajánlás nélkül bármi gyógyszert belecseppenteni a kutya szemébe?
HA renddbejött, akkor hagxd békén, ha még van baj, akkor menj dokihoz.
Ami az egyik betegségre jó, az a másikra nem tuti. Lehet h a tidé kötőhártya gyulladásos (most csak mondtam valamit), az a csepp meg mondjuk arra nem jó....
Ne bűvészkedj otthon gyóygszerekkel!
jó nem veszek,csak kamillát..
de tegnaphoz képest javult,pedig nem csináltam semmit..szóval nem hinném,hogy nagy a baj,kamillával törölgetem neki és ha nem múlik el pár napon belül elviszem orvoshoz..
Nos, a kamilla - ahogy édesanyám mondaná- ártani nem használ. Kenheted vele, kb ugyanannyit ér, mint a langyos csapvíz.
Ha elmúlt neki akkor ne bűvészkedj. Ha nem múlt, akkor keress egy állatorvost!
Másrészt attól hogy nem brachycephal (általatok nyomott orrúnak mondott), az nem zárja ki a szemproblémákat, sőt sajnos az ilyen agyontenyésztett fajták, (mint pl. a bichonok) elég sok genetikai nyavalyával terheltek, és elég gyakori, hogy valami gubanc van a szemükkel, vagy a könnycsatornával!
Üdv:
egy dr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!