Mahhoo3-3 kérdése:
Kutyát emberi samponnal?
Figyelt kérdés
Az a kérdésem hogy EGYSZER megfürdetem a kutyát emberi samponnal, semmi baja, OK. Balzsamozni szabad, emberi hajra való balzsammal?
(bishon havanese)
2013. márc. 21. 12:30
11/16 anonim válasza:
7-es! 8-as vagyok. ez egy hülyeség! hosszú szőrű kutyáknak csak professzionális sampon,balzsam az ideális.ha nem azzal van kozmetikázva akkor idővel az lesz amit már korábban le írtam!de úgy sejtem nem társasági kutyád van,akkor nem tudom miért mondasz olyan tanácsot egy társasági fajtát tartó gazdinak ami hülyeség és írásodból adódóan nem is értesz hozzá!Én is írtam hogy egyszeri alkalommal lehet emberi sampont használni ha muszáj de én a kérdezőnek konkrét ápolási tanácsot adtam olyat ami ahhoz kell hogy olyan kutyát tudhasson magáénak mint amilyet talán újságban,interneten,könyvben látott.Így kell őket ápolni.Nem fogok hülyeségeket írni neki mert ki tudja milyen célja van a kutyával,lehet később szeretné kiállításra is vinni és oda bizony olyan termékkel kell kozmetikázni mint amit be linkeltem!
12/16 anonim válasza:
8-as! 7-es vagyok. Az a baj, hogy te általánosítottál! Leírtad, hogy egyik kutyát(fajtától függetlenül) sem lehet emberi samponnal fürdetni és ez a hülyeség!
13/16 _.-Akv-._ válasza:
Én abszolút nem értek hozzá, de konkrétan szerintem mindkettő szinte ugyanabban a gyárban készül más címkével...
14/16 A kérdező kommentje:
13-as, te aztán korán kelsz/későn fekszel.
2013. márc. 24. 14:29
15/16 _.-Akv-._ válasza:
Hehh, még fél háromkor is fent voltam asszem 02:45-kor feküdtem :DD
16/16 anonim válasza:
Samponnal semmi gáz nincs, főleg, ha baba samponnal, pl. Jonsonal mosod, de szerintem a balzsam alapból felesleges, nincs rá szükség. (Gondolj bele, hogy a természetben nincs se sampon se semmi, max víz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!