Az jó jel ha olyan kutyám van aki nem fél szinte semmitől?
Az enyém is csinálta ezt a kézrágcsálást csak 3 hónapos korában már le is szoktattam róla erre jó mególdás ha a mancsát a saját szájába rakod és gyengén összenyomod ha száját hogy ő is érezze ez fáj ezt megcsináltam vele többet nem rágcsálta a kezem.
Az abaj ha rá hagyod akkor felnőtt korában is fogja ezt csinálni csak és ő azt hiszi ezt szabad neki csak akkor már egy picit kellemetlenebb ha rágcsálja a kutya az ember kezét aztán persze meg a kutya lesz a hibás a helytelen nevelés miatt.
Nekem is németjuhászom van és ő szilveszterkor is támadta a tűzijátékot a német juhászok többségének ilyen bátor a természete ezért is használják munkakutyának ispl a rendőrségnél tűzszerészeknél
Ne agódj attól ha most véletlenűl rá léptrél a lábára az én németjuhászom mikor kicsi 8 hetes volt le fejelte nekifutásból az udvarunkon lévő kis kőfalat elfelejtet ugrani közben annyira beleélte magát a rohangálásba de elötte már egy párszol felugrott rá de akkor az egyszer frontálisan belement a kőfalba és neki sem lett semmi baja pedig én még dokihoz is elvittem de még egy pokli sem volt a kis buksiján:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!