Mi lehet az oka, hogy bichonom szőre hullik, és korpás?
Figyelt kérdés
Ma volt kozmetikusnál,és ott vették észre.A nagy szőre miatt nem látszott.Elviszem dokihoz,de tájékozódni szeretnék előtte.2009. szept. 16. 20:54
1/7 anonim válasza:
2/7 bibi05 válasza:
Ne haragudj meg, de nemlehet, hogy rühes? Akkor korpás meg hullik a szőrük, szerintem vidd dokihoz mert ha tényleg rüh abba belehalhat a kutyus.Írdd majd meg mi lett végülis.
3/7 anonim válasza:
Mivel eteted?
Nem lehet hogy idegi eredetü nála?
Doki többet fog tudni mondani ...
4/7 anonim válasza:
sok fürdetés ?( leggyakrabban ez a probléma )
rossz táp ?
bolha-pete allaergia ?
és még vagy 100 ?
5/7 anonim válasza:
az én kutyusomnak is korpás volt a szöre. az állatorvos Lavet szörtápláló vitamint javasolt. Attól valamennyire jobb lett, de nem lett az igazi. Közben száraztápot (Acana) váltottam és teljesen megszünt a problémám.
6/7 A kérdező kommentje:
Ma viszem dokihoz. Kb. 2 havonta fürdetem,PURINÁT eszik,már több,mint egy éve.Nem ideges természetű.4 éves,még soha nem volt ilyen gond. Megírom majd,mit mond a doki.Köszönöm a sok választ!
2009. szept. 18. 07:25
7/7 A kérdező kommentje:
Voltunk dokinál.Egy gyógynövényes terméket kaptam,AYURVEDA-t,ebből a 100ml-es szőr-és bőrtápláló folyadékot.Jótékony hatással van még az izületekre,és az immunrendszerre is. 1880Ft.
Nem lehet tudni pontosan,mitől lett ilyen kevés a szőre.Álterhességre mutat halványan: az emlők kicsit duzzadtabbak,de ez egyáltalán nem biztos.Figyelnem kell! 1 hónap múlva ismét meg kell mutatnom.
Remélem,hasznos lesz ez a kis beszámoló másoknak is. Egy biztos, muszáj dokihoz vinni a kutyust!
2009. szept. 18. 11:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!