Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményetek a csehszlová...

Mi a véleményetek a csehszlovák farkas kutyáról?

Figyelt kérdés
2013. márc. 19. 18:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
drága , jucik ? mi bajod van ? remélem nem férfi vagy mert akkor pfuuj. jó oké én csak a saját tapasztalatomat írom le sok szánhúzó tulajdonost ismerek és az ő kutyáitól nyugodtan bemehetek még be is törhetek. meg ismerek német juhászokat is akik annyira vadak hogy ha sétáltatom a kutyámat kiakarják szabni a kerítést.
2013. máj. 3. 19:41
 12/12 anonim ***** válasza:
Persze, hogy szelídek, emberszeretők. Nagy baj is lenne, ha nem ilyenek lennének. Ugyanis szánhúzóknál ez az elvárt viselkedés. Soha nem mutathattak negatív reakciót emberrel szemben, ezért szánhúzó nem alkalmas házőrzésre. Én mindig azt szoktam ennek szemléltetésére mondani, hogy ők azok a kutyák, akik viszik a betörőnek a labdát, mondván hurráá, új játszótárs. De ez nem egyenlő azzal, hogy csendesek (ahogy mondtad: hangjuk sincs) és főleg azt hidd el, hogy egy németjuci mellettük kifejezetten könnyen kezelhető.... Főleg az első kb. 3 évhez kell ám a türelem és egy marha nagy adag humorérzék...
2013. máj. 3. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!