Miért árulnak keverék kutyát?
Menhelyen is kell fizetni, csak nem 10-20 ezreket. :)
Amúgy azért mert sok buta ember felcsináltatja a kutyáját (vagy nem figyel rá kellően és vemhes lesz a kutyájuk) és nem tudnak mit kezdeni, jó lesz belőle pénzt csinálni... ennek ennyi az oka. Mindenből pénzt akarnak csinálni.
Értem, azt hittem, menhelyen ingyen van.
Szóval simán az a módja, hogy ezek az állattartók a manira mennek. Kedves...
Mi amikor elhoztuk Bogyót, akkor 3500Ft-ot fizettünk anno. Kaptunk egy papírt, hogy honnan hoztuk el és két héten belül egy megadott dokihoz kellett vinni. Kapott oltást és chipet.
Ami jól jött, mert aztán jött be ez a kutyachip dolog.
Amúgy igen, mert egy féle ember van, aki jogosan kér pénzt a kölykökért, a tenyésztő. Megfizeted azt, hogy úgymond "jó minőségű" kutyát viszel haza. Édesek a keverékek, én is imádom őket de sosem lehet tudni, hogy milyen örökletes baja van/ lesz.
Igen, az oltást meg ilyesmit gondoltam, hogy ki kell fizetni.
A fajtiszta kutyákat is szeretem, volt tk-es boxerünk, de valahogy engem le tudnak nyűgözni a kis korcsok:) Viszont tényleg nem mindegy, hogy milyen betegségekre hajlamosak, mert amíg egy fajtiszta ebről tudni lehet, a keverék eléggé "zsákbamacska".
ha oltva chipeztetve féregtelenitve van netán még ivartalanitva akkor megértem hogy pénzt kérnek érte. ha nincs akkor egy fillért se adnék nekik, max ha aházhoz hozzák
. mellesleg a menhelyeken ahogy irták sincsenek inygen a kutyusok, ám némelyik még igy is oclsbb.
ahonna én hoztam a kutyusomat ott 6ezer a fajtajellegű és 4000 a keverék. de ott akár milyen kutya van oltják féregtelenitik,és ivartalanitják. vagy ha még olyan pici hogy nem lehet akkor később átválalják a költséget, ha a velük szerződésben lévő dokihoz viszed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!