Szerintetek? Melyiküknek van több esélye a nyerésre? Melyik kapja a HPJ-t?
Van egy kutyakiállítás (CAC) Fiatal osztályban van 2 labrador szuka. Az egyik szép de nem mindig áll be jól, a másik nem annyira szép de szépen áll be.
Csak úgy kérdezem.
De jó lenne, ha minél többen válaszolnátok... és NE kérdezzétek, hogy ennek mi értelme van
Kösz :)
Az összes kiállítás megjátszott, nagy átverés az egész! A fajták egyre silányabbak, olyan egyedek kapnak kitűnőket, akik abszolút nem szépek, nem a fajtának megfelelőek. Sajnos, ezt köszönhetjük a MEOE-nek és a "tenyésztőknek", akik csak úgy gyártják halomra a kutyákat!
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy tök mindegy melyik kapja meg, valószínűleg ígyse-úgyse felel meg a fajtájának... Sajnos...
Labradoroknál ez nem így van. MAx. magyar fajtáknál van ilyen megjátszás... Vagy A BIS be, de a BIS be is az a kutya szokott győzni amelyik ritkább.
Nem alomszámra gyártják a kutyákat én tudom hisz én is tenyésztő vagyok... Mindig körültekintően választják a szukához a kant. Arról viszont nem tehetnek, hogy 2 szép kutya párosításából születik egy " rút kiskacsa ". de én azt nem adnám törzskönyvel és az lenne a feltétel , hogy ki kellene ivartalanítani.
A magyar bírókat nem nagyon tudod lefizetni, hiszen ők nem a pénzért csinálják, hanem azért mert szeretik ezt csinálni.. A munkájuk a hobbijuk....
Viszont ha van egy szlovák bíró egy szlovák könnyen lefizeti, hisz a bíró is azt akarja, hogy az ő "hazája beli" kutya nyerjen...
higgyétek el van olyan is merősöm aki egy olyan kutya ellen ment egyik osztályba ahol az ellenfele lefizette a bírót...
Szerintetek ki nyert?
Hát nem az aki lefizette!
Pedig ahogy mi tudtuk jó nagy volt a konkurencia!
Örültünk neki... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!