Ez normális viselkedés szuka kutyánál?
Normális igen..
Az viszont nem normális hogy van két kutyád és nem tudod hogy mit jelent :/
Ő a domináns, a két kutya közül. De ez egyben azt is jelenti, hogy nem vagy falkavezér.
Ha a kan tűri, akkor nincs belőle probléma.
Első! Köszi a biztató választ! 3 hete fogadtuk be, eddig sosem volt szuka kutyánk! Tényleg kössem fel magam, vagy dőljek a kardomba, mert nem tudok valamit, és mertem kérdezni!
A kan tűri, irtó mamlasz szegénykém, bár egyenlőre az jön le nekem, hogy neki ez így rendben van, hogy a lány a főnök. Amúgy játszanak, jól kijönnek egymással!
Nálunk a férjem a falkavezér, tőle jobban tartanak, de szót fogadnak nekem is. Amúgy nincs baj velük, teljesen jól szocializáltak, csak mivel ilyet még nem láttam, és ennyire új volt a helyzet, ezért gondoltam jobb kérdezni.
Akik értelmes választ adtak, azoknak köszönöm. :) :)
Kanonknál ugyan azt jelenti a rámászás.. csak azért írtam.
Egyébként az hogy kitől tart jobban a kutya egyáltalán nem számít nem attól lesz valaki "falkavezér" mert jobban tart tőle a kutya :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!