Mi történhetett?
A kerettörténet: 2 héttel ezelőtt elhoztunk egy 2 éves kutyust a menhelyről. A menhelyen mondták, hogy lakásban volt tartva eredetileg.
Nem volt vele semmi gond. Nem rágott szét semmit, nem piszkított a szőnyegre (mindig jelzett ha leakart menni) és nem lopkodott az asztalról.
Ám múlthéten odapiszkított a szőnyegre. Kicsit megszidtuk, hogy nem szabad. Aztán 2 napig nem volt baj megint jelzett rendesen. 3. nap megint arra jöttem haza, hogy odapiszkított. Aztán azóta legalább 1* naponta odapiszkít. Nem jelzett.
Aztán ma mikor hazajöttem leverve találtam egy tányért, ami fent volt az asztalon. Nem tulajdonítottam neki nagy dolgot.
Kint hagytam a felvágottat csomagolva az asztalon, mert csöngettek és kimentem kinyitni az ajtót. Mire visszajöttem (max 10 perc) a felvágott eltűnt.
Eddig nem csinált ilyesmit az 1 hét alatt. Így most érthetetlenül állok a dolog előtt.
Arra lennék kiváncsi, hogy mi történhetett, hogy 1 hétig nem csinált semmit, pedig ugyanúgy kint volt a felvágott az asztalon.
Értem :)
Köszönöm szépen a gyors válaszokat :)
Nos nem volt ideiglenes gazdája a kutyusnak. Az eredeti gazdája tartotta lakásban, de mivel a kutya állapotos lett kirakta.
Előző: Rendben, köszönöm a jó tanácsot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!