Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért dobja ki az alomból a...

Miért dobja ki az alomból a szuka az 1 napos kiskutyát?

Figyelt kérdés
2009. szept. 16. 10:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy beteg a kiskutya és a szuka úgy találja, hogy életképtelen, ezért nem akar rá energiát, tejet pazarolni, inkább a többi kicsivel foglalkozik.
2009. szept. 16. 11:05
 2/5 anonim ***** válasza:
69%
Ezért kell az első 2 hétben éjjel-nappal a kutyák mellett lenni és 2 óránként cicire tenni azt is, amelyik amúgy nem jutna hozzá, meg kikapkodni anyuci alól azt, amelyikre épp rá akar feküdni. Ha meg végképp nem fogadja el a kicsit, akkor vennied kell neki speciális anyatej pótló tápszert és azzal kell etetned cumisüvegből. Ha kiskutya van, akkor gazdinak nincs alvás egy darabig...
2009. szept. 16. 11:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Ilyenkor azt lehet csinálni, hogy először a kicsit, egyedül teszed emlőre. Ha jólakott, akkor jöhet a többi.

Ha a kölyök nem akar enni, akkor 2 óránként cumiztatni tejpótlóval. Doki mit mondott? Nincs semmi baja a kicsinek?

2009. szept. 16. 11:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Első válaszolóval értek egyet.

A kicsi valószínű beteg lehet, az anya megérzi, ezért löki el magától, ösztönösen.

Orvossal kellene konzultálni, és ha valóban beteg, humánusabb megoldás lenne az altatás.

Nem írtad, milyen kutyusod van, és hány kiskutyus van az alomban.

Üdv.

2009. szept. 16. 13:39
 5/5 A kérdező kommentje:

Bischon Havanese kutyáról van szó, és öt kiskutya van az alomban.

Sztem a kiskutya biztos, hogy nem beteg, mert ugyanolyan életképes, mint a többi. A probléma valószínűleg az lehetee, hogy (így utólag ), hogy az egyik bnőm megsimogatta az egyiket, és sztem őt érezhette rajta a kutyus, de lehet, hogy csak én hiszem ezt.

2009. szept. 17. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!