Nagyon nagy bajban vagyok! Kimegyek külföldre dolgozni, és nem tudom, mi tegyek a kutyáimmal?
Mivel a férjeddel marad és a másik kutyával, a megszokott környezetben és "csak" te mész el nem olyan vészes a helyzet mintha tök idegen helyre kerülne.
Nem tudom mikor mész ki, de még bitzos van egy kis idő, szóval egyre inkább kezd a férjedhez szoktatni, illetve ne is te inkább a férjed foglalkozon vele többet és te kevesebbet.
Az elején biztos szokatlan lesz a kutyának,de a kutyák kitűnően alkalmazkodnak ha jól van kezelve a helyzet. A kutyámnak én vagyok a második gazdája, 4 évesen hoztam el, első este picit sírt, kaparta az ajtót , ment volna haza. Nem foglalkoztam vele igazából, abból kiindulva ha elkezdem nyugtatni csak megerősítem benne hogy ez nem oké ami most van. Másnap már nem volt gond, "egész nap" sétáltunk, játszottunk, este vacsi és meglepődtem,hogy már nem is sír meg semmi. Azt hittem tovább fog tartani ez a beszoktatás, persze lehet kutyától függ , de így volt, azóta is minden oké :)
Nálatok meg még ennél is könnyebb a helyzet, mivel nem másokohoz fog keürlni.
Annyit tudok csak tanácsolni, ne csinálj belőle nagy ügyet, lehet sőt majdnem hogy biztos te nehezebben fogod viselni.
Sok sikert ! És sok szerencsét a külföldi munkához! :)
Kedves Valletta!
Csak ennyit tudok mondani!RESPECT!!!És köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!