Az nem baj ha néha be engedjük a kutyusunkat az ágyunkba?
Én nagyon elkényeztettem a pitemet, de az ágy még neki is tabu. Helyette varrtam neki fekhelyet, és amikor nem a hideg kertben van akkor azon alszik bent a nappaliban.
Ha belegondolsz, mennyi piszkot tud az ágyba vinni, még ha tisztának is tűnik. Te is megfürdesz és ruhát cserélsz, amikor ágyba fekszel, nem?
Aludhat veletek csak figyelj arra, hogy ne legyen pofátlan. Mi úgy szoktuk, hogy mikor lefekszünk aludni, akkor mi hívjuk fel hozzánk. Nap közben pedig csak akkor jöhet fel, ha mondjuk én itthon vagyok és mellettem alszik. (mint most, itt horkol :D )
Meg azt is figyeld meg, hogy pár hét után milyen lesz. A kutyák hajlamosak ilyenkor 1-2 hét után természetesnek venni az ágyon való tartózkodást, kitúrhatják a gazdit vagy moroghatnak rá stb. Ha úgy érzed, hogy pofátlan a kutya, akkor zavard le. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!