Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nem ugat a kutyánk 8 hónaposan...

Nem ugat a kutyánk 8 hónaposan, mitől van, beteg? Vélemények?

Figyelt kérdés
Eleven, jó az étvágya, hall is, de mitől lehet vajon? Va
2009. szept. 15. 12:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Orülj neki. Az enyémek sem ugatósak, meg is bolondulnék, ha minden embert/kutyát megugatnának aki elmegy a kerítés előtt.
2009. szept. 15. 12:25
 2/11 anonim ***** válasza:
Örülj neki! Az enyém is nyolc hónapos és mindenkit megugat, aki elmegy a kerítés előtt. Ennek egyáltalán nem örülök. Jelezzen, ha baj van, de azért a ház előtt elsétáló ovisokat nem kéne megugatni...
2009. szept. 15. 12:30
 3/11 A kérdező kommentje:

Ideges a férjem, mert házőrzőnek hoztuk el, faluban, nagy porta és az lenne a dolga, de egyet nem képes vakkantani, pedig puli keverék. Ezért idegesítő, nem díszkutya. Nagy lomha, sokat eszik, aranyos, meg szeretem, de a férjemet idegesíti.

Internetes kutya, mert onnan néztük ki, elhoztuk jó messziről:(

2009. szept. 15. 12:32
 4/11 anonim ***** válasza:

Jópár ember térden állva könyörögne ilyen csendes kutyáért.

Ne itélkezz elsőre, nem tudhatod élesben mit csinálna.

Ha egy képet tudnál linkelni kutyusról, megtudnánk mondani milyen fajtával keveredett a kutyus.

Én személy szerint ezért szeretem jobban a fajtatiszta kutyákat, arról több esélyed van megmondani előre milyen lesz ha felnő.

2009. szept. 15. 13:07
 5/11 anonim ***** válasza:
51%

Ne keverjük össze az ugatást a házörzéssel. Nem az a kutya őriz házat aki eszementen ugatja az óvodásokat. Ugyan kiképzéssel is foglalkozom, de állítom, hogy bárhová bemegyek, ahol ugat a kutya a kerítés mögött.

(az ilyen kutyák csak addig ugatnak amíg belülre nem kerülök. Akkor is csak a legritkább esetben támadnak. Az pedig megldható egy szelet hússal)

Az enyémek nem ugatnak, ha valaki elindulna befelé rámorognának és vicsorognának, és nem engednék egy lépést sem tenni. De ha hallják zümmögni a kapunyítót, akkor bárki nyugodtan bejöhet, mert úgy vannak tanítva, hogy akkor azt én megengedtem.

Attól, hogy nem ugat még őrizhet házat.

2009. szept. 15. 13:26
 6/11 anonim ***** válasza:

Hát kedves előző akkor nekem valami érdekes kutyáim vannak, mert hatalmas hangon ugatnak és ha bejön valaki azonnal intézkednek. Ha már itt tartunk akkor meg egy darab hússal akármelyik kuyta elintézhető, hacsak nem rnedőt kutya, szóval ilyen mezei nem képzett vagy csak egyszerű kutya iskolába járt... Bár az én kutyám megenné a hús és aztán megharapná :D

Szerintem de aggódj a kutyáért, attól még, hogy nem ugat, éles helyzetben lehet jó.

2009. szept. 15. 14:13
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ó ne aggódj, az én kutyám sem ugatott nagyon sokáig! :) Kb 6-7 hónapos korában az első vakkantása is úgy alakult, hogy a szomszéd kutya csúnyán nézett ránk, a mi nagy bátor kutyusunk kinézett anyu lába mögül, és rávakkantott egyet!! :D Eltelt 1-2 év aztán már ha kell, ha nem éjszakai ugatóláncot rendeznek a falu kutyái, persze az enyém is csatlakozik. Nagy a szája, de bárki bejöhetne, senkit nem bánt, akkor pláne nem ha nem vagyunk ott ("csak akkor kell imponálni a gazdinak, ha látja" alapon működik)

VISZONT! Ételt senkitől nem fogad el. Nem tudom hogy vagy miért, nem tanítottuk neki, de valahogy mégsem. Legjobb barátnőm akart a markából adni neki a kutya saját tápjából, és nem volt hajlandó megenni. Átöntötte az én markomba, onnan rögtön kinyammogta.

Ne ijedjetek meg, attól még őrizheti a házat, hogy nem ugat le mindenkit. :) Még fiatal, sokkal többet jár az agya a játékon mint a saját területének a megvédésén :)

2009. szept. 15. 16:50
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszi!Lehet, hogy így van.Az igaz, hogy nagy kópé, játék az minden mennyiségben, igazi csintalan, mindent szétrág, szeret ugra-bugrálni:)
2009. szept. 16. 11:14
 9/11 A kérdező kommentje:

[link]

Ő Csutak.

2009. szept. 16. 11:21
 10/11 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Szintén Ő.

2009. szept. 16. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!