3 hós kutya kihányta a vacsorát mit adjak neki?
Figyelt kérdés
Hiàba vettem neki 2 fajta drága granult nem eszi meg csak a kutyaszalámit es a hàzi kosztot. Ma vettem neki kutyatesztàt (most làttam először hvan ilyen) es azt adtam szalàmival. Megette es kihányta 1 oran belül. Mit adjak neki h megnyugodjon a hasa?2013. márc. 14. 18:46
11/18 Valletta válasza:
Az én legújabb ideiglenesem, amelyik mellesleg csontsovány volt és egy elrágott bálamadzag lógott a nyakában is finnyázott a Pro Planra. Mondtam is neki szépeket! Elvenni nem akartam előle, mert hát ennie kellett, szóval két napig konzervvel kevertem, majd pár napig vízbe áztattam, azóta imádja szárazon is. Szóval maradj a Britnél, ne változtass állandóan.
12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöma valaszokat. Én kollégiumban vagyok hétközben szüleim is nagyan szeretik őt de azt mondják nem lesz tőle semmi baja es hazi koszttal etetik. Elozo kutyusom is keverek volt es o is hazikoszton not fel semmi baja nem volt. Brit tapra is sajat penzembol sporoltam össze. 1.5 honapja van nalunk ok szeretik csak maskepp gondolkodnak az eteteserol. Adnak neki persze a tapbol is de mivel alig eszi meg ezer fokepp hazi kosztot eszik.
2013. márc. 14. 19:36
13/18 anonim válasza:
Ha kollégista vagy mi a francért költöd a kis pénzed tápra?
Adják neki a szüleid azt amit eddig ettek a kutyák nálatok,
pont jó neki.Nem kell azért táppal etetni mert itt sokan azt favorizálják.Főleg úgy hogy hétköznap házi kosztot eszik.
14/18 sippara válasza:
Persze, fel lehet nevelni egy kutyát "házi koszton" - ahogy egy gyereket is kenyéren és vízen -, épp csak arról van szó, hogy egyrészt nem kapja meg a számára szükséges anyagokat, másrészt a hozzávalók egy része mérgező a kutyák számára (pláne, ha évekig adagolod), harmadrészt pedig k*rva fűszeres nekik, ami gyomorbántalmakat okoz. A maradék a kukába való, a kutya viszont (a két szó hasonlóságának ellenére) nem kuka, hanem társállat, aki - szerintem - megérdemelne annyit, hogy neki megfelelő mennyiségű, minőségű, és összeállítású ételt kapjon, legalább kölyökkorában (vagy ha ez nem megy, akkor - és ez a legjobb az egészben -, kutyát tartani nem kötelező).
15/18 anonim válasza:
nekem erről a finyás és nem eszik a dárga tápot dologról valahogy Kosztolányi Dezső Édes Anna c regénye jut eszembe. (cselédlány gazdagéknál a történet) az a része mikor az úréknál összejövetel van és dicsérik Annát meg cukkolják, hogy vegyen a finom drága sütiből ő meg azt mondja nem szereti. erre a doktor úr elmondja az úréknak hogy a leány nagyon is szereti a süteményt, de tudja hogy ő olyat úgyse ehet többet inkább azt mondja hogy nem szereti
16/18 anonim válasza:
Mindent kihány a kutya??? kiskora óta?
17/18 A kérdező kommentje:
szia. már jól van, másnap semmi baja nem volt. nem hányt még. én a kutyatésztát adtam neki szalámival ahogy irtam, az után hányt nemsokkal. de már semmi gond szerencsére.
2013. márc. 18. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!