Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Most mégis mi van? (kutyatáp)

Most mégis mi van? (kutyatáp)

Figyelt kérdés

Szóval nekem eddig mindenki azt mondta hogy a kiskutyának jó minőségű táp kell főleg kölyökkorban. Vettünk neki Select Gold Maxi Juniort. Az állatorvos azt mondta felnőtt kutyatáppal és a pedigreet,friskiet ajánlja, annál nem kell jobb mert nincs sok különbség összetevőbe a tápok között.

Most mégis mivel etessem?

2013. márc. 14. 15:36
 1/7 anonim ***** válasza:
93%

Hát ha az állatorvosod szerint az ízfokozókkal, tartósítószerekkel teli; húst alig látott tápok a jók, akkor csak gratulálni tudok a hozzáértéséhez :/

Select Goldnál egyébként is vannak jobb minőségű tápok (olcsóbban), ennél alább ne add később sem!

2013. márc. 14. 15:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
én ezt nem tudom elhinni hogyegy állatorvos a színezőkkel teli friskiest ajánlja. ha mégis létezik ilyen azt jó messze kerülném. alsó hasngon is mint ó árú táp a britet szokták ajánlani. sőt ilyen áruházas kakikat nem is lehet látni állatorvosnál, csak minőségi tápokat, vajon miért?
2013. márc. 14. 15:49
 3/7 Valletta ***** válasza:
100%
Ha az ő boltjában esetleg csak az kapható (kielégítve ezzel az olcsó tápok iránti keresletet, ahol a fentiek jelenti a "minőséget"), bizonyos szempontból "érthető" a javaslata, mert ennyire hülye nem lehet. Azzal a kijelentésével viszont, hogy nincs nagy különbség, elásta magát, ezt elég egyszerű leellenőrizni, megkeresed a tápok összetevőit és fogod látni a (nem kicsi) különbséget.
2013. márc. 14. 15:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy valamit félreértettél? Kizártnak tartom, hogy egy állatorvos a Friskiest vagy a Pedigreet ajánlja.
2013. márc. 14. 15:59
 5/7 A kérdező kommentje:

Biztos hogy nem értettem félre, többször is elmondta.

Amúgy idősebb vidéki állatorvosról van szó. Én sem igazán értem az egészet.Szerintem megkérdezek egy másik állatorvost.

2013. márc. 14. 16:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

keress mást...

a select gold nem rossz, de hasonló árkategóriában a brit vagy a josera már sokkal jobb.

2013. márc. 14. 16:55
 7/7 anonim ***** válasza:
a dokitok egy idióta
2013. márc. 15. 02:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!