Helo! Mennyibe kerül egy kutya elaltatása, ha nem volt
beoltva veszettség ellen már 2 éve, és most be van
bolondulva?
11/29 A kérdező kommentje:
Közben voltunk az önkormányzatnál is meg a dokinál is. Meg lehet oldani a dolgokat :) na köszi a válaszokat Pinko :)
12/29 A kérdező kommentje:
Ja és annak is köszi aki kérdezte h miért nincs beoltva és mit jelent h bolond a kutya.
AZONNAL VIDD EL ÁLLATORVOSHOZ! A kutyádért TE vagy a felelős, ne tőlünk kérdezz, mert így látatlanban honnan tudnánk neked válaszolni?
Vidd el dokihoz. A vizsgálat egy kis szerencsével nem fog pénzbe kerülni, a kezelés viszont mindenképpen.
NEKED MILYEN ÉRZÉS LENNE, ha szenvednél VALAMITŐL, de szüleid/párod nem hívná ki a mentőt, hmm? Lehet, hogy tök hétköznapi baja van a kutyának és mérgezésről szó sincs. Nem vagy állatorvos, nem tudhatod, mi baja. Az állatorvos majd megmondja.
És ha csak nem ma került hozzád a kutya, szégyelld magad, hogy nem oltattad be már 2 éve.
2013. márc. 14. 14:19
Nah, közben látom írtad hogy megoldhatóak a dolgok. Máskor ne csinálj ilyet, azonnal vidd orvoshoz, mielőtt az ördögöt a falra fested.
2013. márc. 14. 14:20
Úristen!!! Milyen "gazdi" vagy? Nem oltatod be a kutyád magyarul nem tudsz róla megfelelően gondoskodni ha erre nincs pénz enni se kap rendesen? Nem hiszem hogy attól lenne "bolond" a kutya mert nincs beoltva valószínüleg foglalkozni se foglalkoztok vele. És ez komoly le akarod altatni? Te nem vagy normális majd ha egyszer lesz gyereked és az beteg azt is elaltatod mert "bolond"?
2013. márc. 14. 14:21
Bocsi most olvastam vissza a dolgokat még szerencséd hogy megoldódott a dolog.-.-
2013. márc. 14. 14:21
17/29 A kérdező kommentje:
Hát nehari de pont azt irtam hogy nemrégiben került hozzánk a kutya,szoval fogalmam sincs miért nem lett beoltatva mert ez is most derült ki,mert aki adta az azt mondta h nincs mmost meg az oltási könyv de majd elhozza. Sokat szoltam érte már neki,és most hogy baj van SAJNOS ilyenkor derülnek ki a dolgok h be se volt oltatva szegény kutya! Szóval ezt nem én b..sztam el,sztem nincs miért szégyellnem magam!
18/29 A kérdező kommentje:
Látjátok? Ez itt a baj a mai emberiséggel,hogy egy kérdésből annyi mindent tudtok összekombinálni hogy az hihetetlen!Egyből elitélitek a másikat,ahelyett hogy kérdeznétek előbb! Egyetlen egy ember kérdezett előbb a többi,köztük te is Fanny,elítéltek!Nem akartam elregélni a történetet hogy mik voltak az előzméynek,és azért tettem fel csak ilyen röviden tömmören a kérdést! De nagyjábol leirtam már hogy mi volt szoval nem kell elítélni azonnal. Elég szomorú dolog ezaz emberektől hogy pl ha az utcán is látnak egy embert a földön feküdve,egyből azt hiszik,hogy biztos részeg!Inkább előítéleteik vannak,csak nehhogy segítsenek a másikon!! Szomorú ez nagyon!
szóval ha jól értelmeztem ez az új családtag, vagyis a kutya megharapott egy családtagot mire kiderült hogy a kutya be sem volt oltva. olvastam hogy a maga módján megoldódott a probléma. ettől függetlenül én azt javaslom hogy kicsit nézzetek utánna a vezérség szerepét betöltendő dolgoknak. a legjobb egy kutyasuli lenne. ez a kutya ugyanis nem azért harapott mert be van bolondulva vagy mert nem volt beoltva veszettség ellen, hanem mert számára a megharapott személy "senki" volt tehát ha a kutya számára nem kívánatos volt a jelenléte, amiből esetleg senki nem vette a lapot, könnyedén megesett hogy a harapás eszközéhez nyúlt a kutya. nagyon sok ilyen harapás miatt altaták el a kutyát a tudatlan gazdik.
2013. márc. 14. 14:35
Azért feltételezi mindenki rögtön a rosszat, mert azok szoktam ilyen kérdéseket feltenni, akik el akarnak sumákolni valamit! Máskor fejtsd ki bővebben és nem fogsz ilyen válaszokat kapni!
"És ha csak nem ma került hozzád a kutya, szégyelld magad, hogy nem oltattad be már 2 éve."
Akkor szégyellje össze magát az előző gazda - bár gyanítom nem fogja. Mióta van nálad a kutya?
2013. márc. 14. 14:41
Kapcsolódó kérdések: