Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mégis milyen lenne a nekem...

Mégis milyen lenne a nekem való kutyus?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék kozmetikushoz járkálni vele, de szeretném hogy legyen szép szőre, persze nem 20centis. Nem akarook naponta 10-20kilométert sétálni vele, mert nem érek rá, de persze 5km belefér. Nem szeretnék továbbá nagyon picit, de nagyon nagyot se. Nagy kertünk van, bőven lenne helye.
2009. szept. 14. 20:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
36%
Golden retriever például
2009. szept. 14. 20:04
 2/12 anonim ***** válasza:
33%

Beagle.

Közepes méretű, gyönyörű szőre van, de nem kell kozmetikáztatni.

Nagyon barátságos kutyus, okos, nagy mozgásigénye van, szeret sétálni, futni.

2009. szept. 14. 20:21
 3/12 anonim ***** válasza:
32%
Vizsla.Ha egyszer már volt vizslád másfajta kutyád nem is lesz.
2009. szept. 14. 20:28
 4/12 anonim ***** válasza:
24%
Mondanám a musit de biztos valami menőbb kutyára vágysz. Pedig nagy szőra van és egyenesen tilos fürdetni, désülni. Viszon szerintem akinek nincs ideje annak nem most kéne kutya... A mudinak rengeteg a mozgásigénye és a többi kutyának is, hacsak nem csivavát, vagy ír fakrast akarsz.
2009. szept. 14. 20:35
 5/12 anonim ***** válasza:
32%
*mondanám a muDit
 6/12 anonim ***** válasza:
21%
Beagle.Ez a legcsodálatosabb fajta a Világon!Nekem kettő van,ráadásul én panelban lakom.Nagyon jól elvannak mindenhol.
 7/12 anonim ***** válasza:
22%

ez elég nehéz kérdés, mert minél nagyobb, annál többet mozog... szerintem a vizsla meg a retriver elég sokat mozog, meg aktív mert végülis vadászkutyák vagy mi...

hasonló méretű társasági kutya az uszkár pl, de a szőrét nyírni kell,mert nem igazán vedlik. a bulldogok elég lusták (bár minden kutya más egyéniség) de a testalkatuk is azt sugallja, hogy nem annyira mozgékony, inkább erős, szal lehet h ők annyira nem bírják a nagy rohangálást.

a középtermetű spiccek még elég nyugisak (akiket ismerek) de a szőrüket fésülni kell.

a basenji elég furi, de úgy tudom hogy csendes.

shar-pei esetleg?

2009. szept. 14. 20:40
 8/12 anonim ***** válasza:
68%

20.40 mondjuk nekem egy keverék kutyám van, foxi-spániel :)

ha nem ódzkodsz a keverékektől, lehet h jó választás lehet az is, mert én nagyon sok, kifejezetten szép egyedet ismerek :)

2009. szept. 14. 20:42
 9/12 anonim ***** válasza:
26%
Mi lenne a feladata ? Ha nem akarsz túl picit vagy nagyot, akkor egy német- vagy belgajuhász tökéletesen megfelelne ( jó házörző is ;-) ).
2009. szept. 14. 21:31
 10/12 A kérdező kommentje:
belgajuhászom van most, imádom :)
2009. szept. 14. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!