Törzskönyves kérdés?
ma 17:52
Abban sántít a mondókád, hogy a DNS , az rendben van. De...Az anyakutyának és annak szüleinek hiába van meg a DNS-e, nem kap már törzskönyvet, mert kissé kinőtt a határidőből.Onnantól pedig bukik az egész.
utolsó: A anya kutyának kell a DNS vizsgálat mivel az anya szüleinek van!!!
A kiskutyának elvileg 6 hónapos korig nem kell ha van szülőknek, és a kutya jelenleg 3 hónapos!
tegnap 20:46 válaszolónak nem én okoskodom. Na írd csak le miért is lenne kevés?
Én tudom mit beszélek nem most kezdtem! Több évtizede MEOE tag vagyok, szerintem nincs miről beszélni.
ma 11:45
A tagság még nem jelenti azt, hogy mindent jól tudsz. jelen pillanatban az nj-k törzskönyvezése teljesen más, mint az átlag fajtáké. Ismered a menetét? Ráadásul a kérdező pl nem írta, MEOE-s, vagy MNJK-s papíros kutyákról van szó .
ma 12:05
Bocsánat!!! Nem tudom, miért nj-re gondoltam....
Egyfelé jár az agyam, úgy látom. Visszavonom az utolsó beírásomat. Elnézést mégegyszer!!!!
Megint butaságot írsz. Az alombejelentő lapot legkésőbb az alom születése utáni 10. napig le kell adni. A fedeztetési jegyet pedig a fedeztetést követő egy vagy két héten belül kell beküldeni az adott szervezetnek. A kölyök 6 hónapos kora csak a tk kiváltására igaz, minden mást jóval hamarabb kell intézni. Rég lecsúsztak már arról, hogy a tk-et ki lehessen kérni.
De mindentől elvonatkoztatva még mindig gond lenne az, hogy egy szaporító valószínűleg nem fizetné ki a szukája dns tesztjét. Nem éri meg neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!