Normális ha kan kutya csak simán állva pisil, nem guggol le?
Nekem szintén nagytestű kutyáim vannak, egy szuka és egy kan.
A kan kis korában is állva pisilt most, hogy másfél éves, sem változott a dolog csak annyival, hogy amikor ivarérett lett felemelte a lábát jelölni, de a pisilénél normál állapotban nem emeli fel.
A szuka meg egyértelműen guggolva pisil:)
A lány kutyák guggolnak, a fiúk nem. Akkor szokott változás történni ha átveszi a fiú a lány kutya szokását, vagy fordítva.
Amikor lány kutyám volt, volt olyan időszak, hogy guggolva pisilt de közbe emelte is a lábát, lényegében akrobatázott. :D Ez azért volt, mert akkor valahogy mindig fiú kutyákkal találkoztunk... vagy egy hónapig.
De igazából szerintem mindegy, hogy guggol vagy áll, a lényeg, hogy elvégezze a dolgát. Olyan kistestű fiú kutyát is ismertem, aki csak a két mellső mancsára állva volt hajlandó pisilni! Állandóan lehugyozta a hasát... fújj. (szerintem ez már kicsit túl megy a normális határon de van ilyen :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!