Kutyánál létezik maszturbálás?
Figyelt kérdés
Szóval én most olvasgattam h ha meg akar hágni,az azt jelenti h nem én vagyok a domináns. Eddig nem hallottamnerről,csak azt tudtam h rettentő kanos és megnyugodna,de nincs lánykutya szal megfogtam egy régi plüssállatot,feltartottam neki és ő meghágta. Akkor most ezt elcsesztem,mert ő lett a falkavezér? Én csak segìteni akartam neki,h megnyugodjon,sajnáltam h nem tudunk lánykutyát szerezni neki.2013. márc. 12. 15:13
1/11 anonim válasza:
Akkor fog megnyugodni, ha ivartalanítod.
A kutya nem fog megnyugodni egyetlen lehetőségtől. Sőt...még kanosabb lesz.
Ennek köze nem sok van a falkavezérséghez.
2/11 anonim válasza:
Még jó hogy nem hoztál neki lányt... -.-
Ideje lenne elgondolkozni az ivartalanításon és a kutyasulin.
3/11 anonim válasza:
Első: Azért van köze a falkavezérséghez ha meg akarja hágni a gazdáját.
4/11 A kérdező kommentje:
Hát van olyan aki szeretne kiskutyákat..enyém fajtiszta,és hallottam már olyanról h "összehozzák" 1-2alkalomra a kutyákat
Kösz a válaszokat.
2013. márc. 12. 15:25
6/11 anonim válasza:
Az "összehozzák" dolgot szaporításnak nevezik. Kanból mindig van bőven választék.Messze nem biztos, hogy pont a tiedet választanák. És egy-két alkalommal kettyintés után a kutyád még aktívabb lesz majd. Onnantól csak az alkalmat fogja keresni, hogy találjon tüzelő szukát.
7/11 anonim válasza:
Én is hallottam már sokszor olyanról, h összehozzák 1-2 alkalomra a lánykutyát. Van is belőle 2 millió gazdátlan kutya....
8/11 anonim válasza:
Én meg egészen normálisan válaszoltam mégis ki lett törölve, de még mindig tartom hogy ahelyett gyarapítanád gazdátlan kutyák számát evvel a tudatatlan hozzáállásoddal, újra leírom hogy ha ilyen szinten vagy, akkor jobban jársz ha kisegíted a kutyád egy kézfejjel, mert manccsal elég nehéz lehet ezt megoldani...
9/11 anonim válasza:
Ez bizony dominancia! Nem lesz jobb a kutyádnak, ha párzó mozdulatokat tehet a játékain vagy rajtad, az meg kifejezetten káros, ha szukát fedezhet. Mert rengeteg betegséget elkaphat így és mert teljesen felborul a rend! Bár nálatok eddig sem lehetett jó a sorrend, hisz az, hogy a kan a gazda jelenlétében fedez csak és kizárólag azt jelenti, hogy a gazdát semmibe veszi, hogy minden alkalommal ledominálja (függetlenül attól, hogy mit fedez). Mert egy falkában csak az alfa kiváltsága a párzás! Az, ha engeded, hogy ő fedezzen, azzal a kutyának okozol szenvedést, hisz össze zavarodik, nem képes értelmezni a "falkán" belüli rendszert. Vagy még rosszabb, ha magát gondolja vezetőnek, hisz az emberi világot ő nem képes értelmezni, nem képes ott döntéseket hozni, csak stressz számára az egész helyzet! A kutyának a városi élettérben egy főnökre van szüksége, aki irányítja őt az olyan körülmények között, amelyeket nem képes megérteni és felfogni az állat. De te ebben nem vagy partner.
10/11 anonim válasza:
Ne szaporíts! Jelenleg 2 millió gazdátlan kutya él hazánkban, mind az olyan szaporítóktól, mint amilyen te lennél. A kutyád egy agyon szaporított keverék (tk nélkül csak keveréknek számít), az örökletes betegségekre gondolom szűretlen, vagyis lehet, hogy ő is beteg vagy hordozó, a standardnak valószínűleg nem felel meg, tenyészszemle nincs, nem lehet tudni, hogy milyen az idegrendszere. Azzal, ha szaporítanál, csak a fajtát rontanád és csúfolnád ki. Ezt akarod? És a kölyköknek ki keres majd megfelelő gazdát és ki fogja őket az életük végéig nyomon követni? Ha gond lenne, ha a gazdáknak már nem kellenének az általad gyártott kölykök, te befogadnád őket? Garantálnád a kölykök egészségét és fizetnéd az állatorvosi költségeket, ha egy örökletes betegség előjönne náluk? Mert ezek az alap dolgok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!