Mitől hányt a kutyám?
Bobtail-em van,tegnap hatszor hányt be.Ugyanazt eszi,mint eddig.Olyan volt,mintha direkt hányna.Odajött és elkezdte ingerelni magát,míg be nem hányt.Hasmenése nincs.
Elrontotta volna a gyomrát?
Előre is köszönöm a válaszokat.
A kutya betegségeinek általában két jele van hányás/hasmenés és nem evés.
Ha csak egy nap hányt, akkor lehet csak gyomorrontás is, de ha nem is eszik, vagy nem múlik el ma akkor rohanás a dokihoz.
Nekem akkor hányt a kutyám, ha kimaradt az eteés vagy ha csont csúszott le a husiból (véletlenül adtam neki úgy).
Valamelyik kutty szeret hányni, ezt is hallottam.
Az én kutyusom akkor hány ha beteg. Ha elrontja a gyomrát, akkor látható előjele, hogy füvet legel..., van hogy ezután is hány, de jóval kevesebbszer, mint ha bent tartanánk ilyenkor.
Régen az volt a mániája, hogy darazsakat kerget a virágokról. Nyár elején túl jól sikerült, és megcsípte a torkát egy. Nagyon rosszul lett, eleinte csak furán, hörögve vett levegőt, aztán kezdett habosat hányni, majd este úgy döntöttünk irány az ügyelet. 100 km-t kellett autóznunk a legközelebbiig, de megérte! :)
Aztán néha mohó kaja után is előfordul, na utána én kezdek öklendezni, amikor nyalná fel, hogy ne vesszen kárba :S
Nem tudom mi lehet, nálunk a gyomorrontás hasmenéssel, hányással jár, ha nem múlik el jó lenne 1-2 napon belül állatorvoshoz vinni. Addig csak annyit egyen amennyi jól esik neki, és próbáljátok itatni minél többet nehogy kiszáradjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!